Kutsu: Sebastian hiusshow!

torstai 01. marraskuun 2012

Sain muutamia päiviä sitten kutsun Sebastianin hiusshow’hun. Saan yllättävän paljon kutsuja kaikenlaisiin ihanalta kuullostaviin tapahtumiin Helsingissä, vaikka tosi harvoin pystyn niihin osallistumaan. Niin mahtavaa kuin se olisikin. Olin jo randomilla deletoimassa tämänkin kutsun, kun huomasin, että sinne toivotetaan tervetulleeksi myös blogini lukijat!!

Kutsu on tullut tosiaan jo jokin aika sitten – eli en osaa sanoa, miten paljon siellä vielä on tilaa. Varmasti kannattaa kuitenkin testata ja ilmoittautua sähköpostiosoitteeseen: nextupfinland@sebastianprofessional.com, mikäli pystyt osallistumaan huikeaan hiustapahtumaan ensi tiistaina 6.11.

Viestissä sanotaan näin:

”Sebastian järjestää Helsingin Cuba!-ravintolassa 6.11. klo 19 huikean hiusshow’n, jossa esitellään vuoden rohkeimmat hiuslookit. Luvassa on paitsi uusinta hiusmuotia, myös mahtavat bileet Sebastianin pohjoismaisen luovan vastaavan, Benjamin Martinin, johdolla.

Ennakkoon ilmoittautuneet tilaisuuteen saapuneet osallistuvat arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa Sebastianin upeaa kiiltoa tuova uutuustuotepaketti sekä Kerin Rosen suunnittelemat huipputyylikkäät aurinkolasit.”

Menkää nyt edes te paikalle, kun itse en pääse!


Kirjoittanut Minttu KLO 12:25 Kommentit pois päältä artikkelissa Kutsu: Sebastian hiusshow!

TUNNISTEET: ,

Muissa blogeissa aiheesta: Hiukset Kauneus

 

Comments are closed.