High heels @ the office

maanantai 26. marraskuu 2012

Päätin, että kamala marraskuinen sadesöhrytuulikeli on just sopiva syy ottaa kivat vaihtokengät toimistolle. Kuka sitä nyt muutenkaan Huntereissa olisi kahdeksaa tuntia sisätiloissa? Eli koska jokatapauksessa oli pakko ottaa mukaan vaihtojalkineet, tuumasin, että laitetaan sitten kunnon korot. Eipä sitä töissä tule muutenkaan niin kovin pitkiä matkoja käveltyä – ainakaan näissä nykyisissä duuneissani (toisenlaisiakin on koettu..), joten korot ovat ihan paikallaan. Samalla saa edes pienen glamourin vivahteen tähän – sanonko suoraan – rasittavan ällöttävään pimeyteen!

Ja onhan se kuitenkin sekä kansan- että henkilökohtaistaloudellisesti kannattavaa saada enemmän käyttöä alunperin juhlatyyppiseen meininkiin tarkoitetuille kengille.

BTW – syksystä, pimeydestä ja sateesta tuli mieleeni, että chattailin tänään lounastunnilla edelleenkin Filippiineillä viihtyvän Peetun kanssa. Neito vaan siellä kuittaili makailevansa aurinkopetissä – ja että kylläpäs onkin ihanaa, kun lähibaarin ilmainen wifi ulottuu sinne asti. Ja että seuraavaksi ohjelmassa on ilmeisesti PADI Divemaster -kurssi. Järkisyitä kurssille osallistumiseen oli monia (”sitten voisi tehdä Australiassa hommia Divemasterina”…), mutta täytyy sanoa, että äiskän sydän suli siinä vaiheessa, kun tyttö tuumasi, että ”kyllähän KAIKKI haluaa olla merenneitoja!”…

Mutta takaisin siihen maanantaiseen toimistoasuun, joka ei juuri tarjonnut merenneitosävyjä – vaan tuttua mustaa, valkoista ja harmaata.

 

 

 

 

 • hame, H&M
 • neuletakki, Lindex
 • t-paita, H&M
 • kengät, DinSko
 • kaulakoru, Kookai (tuunattu)

Nyt pitäis vielä uskaltautua tuonne sateeseen ja ruokaostoksille. Ush!


8 Responses to “High heels @ the office”

 1. Avatar satugee sanoo:

  apua. nuo kengät on elämää ihanammat.

  • Minttu Minttu sanoo:

   No siis ne on kieltämättä aika ihanat.. Vaikka ovatkin vanhat – ja alunperin vähän niinkuin juhlatyyppiseen käyttöön hankitut. Toimivathan nuo ihan kivasti tuollaisen iisimmän toimistoasunkin kaverina. :)

 2. Avatar mikko sanoo:

  OOOOOOOOOOOOOOOOOH !!!

 3. Avatar Viola sanoo:

  Kyllä korot toimii aina! Nätti asukokonaisuus ja tosi kiva toi hame. Terkkuja myös Peetulle sinne maailmalle. Itse olen suorittanut PADIn kursseja aikoinaan Jordaniassa (en tosin tota divemasteria). Merenneitoilu ON mukavaa, vaikka se tosin viime vuosina on aika vähiin jäänytkin.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti! Joo… Taidan kyllä suunnitella seuraavan oman lomareissuni niin, että pääsen merenneitoilun makuun minäkin! :)

 4. Avatar Jenniemi sanoo:

  Voi mä niin rakastan noita kenkiä! Harmi, että omani jouduin sitten lopulta myymään pois, kun eivät ne jalkaan oikein istuneet :/

  • Minttu Minttu sanoo:

   Mulle nuo on istunut onneksi tosi hyvin – harmi, että sulla kävi huonommin…