Arm Candy <3

torstai 29. marraskuu 2012

Tiedän, että olen erittäin altis mainonnalle. Rakastan hyviä mainoksia, fiksua ja kivaa markkinointia – enkä pode huonoa omatuntoa siitä, että vaihdan mielipiteitäni, jos siltä tuntuu.

Silti en todellakaan osannut odottaa, että vain yksi ainokainen mainosvideo saisi aikaiseksi niin totaalisen takinkääntämyksen. Suoraan inhoa lähestyvästä väheksynnästä himotuimmaksi halujen kohteeksi. Näin kävi, kun katsoin järkyttävän ihanan Elin Klingin (taidan olla vähän rakastunut… <3) tähdittämän Louis Vuitton Mini Bags -videon.

Tähän asti Luikkarit ovat lähinnä aiheuttaneet pahoja lähiö-viboja… En tiedä miten on muualla, mutta täällä Tukholmassa eri kokoiset ja malliset Vuittonit ovat etenkin ”lähiö-muijien” suuressa suosiossa. Siis en nyt halua kuullostaa (liian) elitistiseltä, mutta sekä aitoja että kopioversioita aiheesta pyörii kaupungilla niin paljon, että vähemmästäkin menee maku.

Mainoksen voima on ihmeellinen! ”Play again” -nappia painaessani tuskin edes muistan, että olen joskus suhtautunut nihkeästi jopa klassiseen LV-logoon…

Suloiset laukkuihanuudet on tulossa kauppoihin vasta kevätsesongille – eli joulupukin listalle tuo ei vielä ehdi. Toisaalta ihan hyvä, että ehtii vähän säästää. Tai oikeastaan vähän enemmän, sillä jo nyt on sellainen olo, että yksi malli ja yksi väri ei riitä mihinkään.


6 Responses to “Arm Candy <3”

 1. Avatar S sanoo:

  Kivoja nuo uudet laukkumallit. :)

  http://1beautybox.blogspot.fi/

 2. Avatar Aurora P sanoo:

  Sama juttu!! Tajusin, että ’tarvitsen’ tuollaisen LV:n pikkulaukun so bad. Melkoista mainontaa, kun ajattelee, millainen (aiemmin) LV-vastainen henkilö tätäkin nyt kirjoittaa :D

  • Minttu Minttu sanoo:

   No hei – tiedän niin tuon tunteen! Ja ihan pakko saada oma pikku-mini-laukku! :)

 3. Avatar Lilli sanoo:

  Olipa kiva mainos! Itse bongasin heti vernis-nahkaisen Lexingtonin, eli tuon perusmallisen pochetten, joka on alkanut viimeaikoina houkuttaa, mutta valmistus ilmeisesti lopetettu joskus 2005? Toivottavasti video pitäisi paikkansa, ja sitäkin taas saisi!

  • Minttu Minttu sanoo:

   No näin olen käsittänyt. Siis, että nuo kaikki videolla näkyvät mallit tulisivat myös valmistukseen. :)