Pikkujouluasun kulmakivet hankittu!

perjantai 30. marraskuu 2012

Tämän juhlasesongin pukeutumishuolet on nyt suunnilleen ratkottu. Hetken jo olin täysin panikointivalmis. On nimittäin aika yllättävän vaikeaa löytää 1 – 2 ”kivaa monikäyttöistä biletoppia”, vaikka miten olisi liikkeellä kaikki käy -asenteella. Aina sitä kuitenkin jossain takaraivossa lymyilee alitajuinen ajatus siitä, millaista tyyliä on etsimässä.

Koska Beyond Retron synttäreiltä ei löytynyt sopivaa toppia, päädyin taas laukkaamaan läpi hinta-/laatu-/todennäköisyyssuhteessa lupaavimmat putiikit – eli Monkin, Weekdayn, Zaran, Åhlénsin, Lindexin ja H&M:n. Monta melkein kivaa osui kohdalle, mutta Zarasta löytyi viimein kaksi ajattelemiini kombinaatioihin sopivaa biletoppia.

 

 

Kermanvalkoinen hihaton toppi on aavistuksen läpikuultavaa sifonkimaista materiaalia. Koko jutun juju on pääntietä kiertävä koristekivirivistö. Tykkään ihan mielettömästi tuosta pääntien koristeesta! Kivet ovat ihanalla tavalla vähän himmeästi kiiltäviä ja tumman meripihkan sävy sopii luonnonvalkoisen kanssa yhteen aivan täydellisesti.

Sen sijaan en ollut aivan varma tuosta vyötäröä kiertävästä kuminauhasta. En oikein osaa käyttää vaatteita, jotka korostavat olematonta vyötäröäni. Karkin mukaan malli on kuitenkin hoikentava ja nuorekas (molemmat taikasanat!! Haha!), joten päätin, että annan topille ainakin mahdollisuuden.

 

Toinenkin toppi löytyi Zarasta.  Näköjään olen onnistunut jossain vaiheessa deletoimaan sen kuvan, jossa ihana musta pitsitoppi näkyy kokonaan. Oh well. Tärkeintä tuossa on eniveis kaunis musta pitsi – muuten malli on aika perus: vyötäröltä vähän istuva ja helmasta levenevä normi-Zara-malli. Tämän topin olisi tarkoitus päätyä päälle vielä tänä iltana, joten eiköhän siittä saada vähän parempaakin kuvaa.

Toppien alaosaksi olen ajatellut yhdistää garderobista jo valmiiksi löytyvät kultagabardiini-housut ja mustan nahkahameen. Kumpikin toppi käy kummankin alaosan kanssa, mutta fiilis vaihtelee aika reippaasti eri kokonaisuuksissa. Hyvä niin. Asusteet ja kengät + laukun ajattelin kalastella kutakin tilaisuutta varten ihan omasta garderobistani.

Pikkulisukkeeksi hankin vielä kultaista glitterikynsilakkaa.

Oikeastaan tarkoitukseni oli hankkia tuon saman merkin (Ciaté) Caviar Manicure -kynsilakkasetti. Valitettavasti jäljellä oli vain hyvin monivärisiä vaihtoehtoja, joiden aika kummalliset sävyt eivät olisi sopineet suunniteltuihin asuihini eikä kyllä miellyttänyt silmääkään. Päädyin siis klassiseen kultahileeseen – aina passeli vaihtoehto pikkujoulukynsille.


2 Responses to “Pikkujouluasun kulmakivet hankittu!”

  1. Avatar Maria sanoo:

    Oih miten ihanaa kimallusta! :)