Joulurauhaa!

maanantai 24. joulukuun 2012

Virallinen joulurauhan julistus myös täältä meiltäpäin! Vielä on pientä viimeistelyhommaa keittiössä, mutta kaikki stressi on jo unohdettu pitkän aikaa sitten.

Karkki lähti suomalaiselle kirkolle veteraanien joulujuhlaan lippuvahdiksi ja Minttu päätti nauttia joulusaunan puutteessa suklaantuoksuisesta kylvystä kynttilöiden valossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body Shopin suklaa-suihkusaippua toimii mainiosti kylpyvaahtona ja Shea Butter -vartalovoi täydentää joulun teeman (suklaa/pähkinäöverit…).

Ihan hetken päästä saapuu lippuvahdit tänne – ja perinteisesti varsin kylmissään. Taidanpa siis alkaa lämmitellä glögiä tässä pikkuhiljaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se täytyy kyllä sanoa, että eihän nämä joulun valmistelut olisi ollenkaan niin mukavia, jos niitä ei saisi tehdä yhdessä. Tässä jouluassistentti nro. 1 pöydänkattamispuuhissa.

IHANAA JOULUA KAIKILLE GO 4 IT VOL. 2 -blogin lukijoille!!


4 Responses to “Joulurauhaa!”

 1. Leona sanoo:

  Kiitos hyvästä mielestä, jota olet blogillasi tuonut ja oikein hyvää Joulua!
  Ja tässä myöhäinen jouluvinkki varsinkin Karkille: mulberrylla on ale jo alkanut, ja ainakin vielä kaupan oli Large Lana Del Rey – laukkua ihan kohtuullisella alella ja parissakin värissä.
  Rentouttavaa puuhien aikaa ja onnellista uutta vuotta :-)

  • Minttu sanoo:

   Tosi ihana kuulla, että tykkäät blogistani! Ja Karkki pyysi, että välittäisin ihan erityisesti kiitokset tuosta Mulberry-kaupan alen alkamisvinkistä. Del Rey ei nyt päätynyt ostoskoriin, mutta sen sijaan yksi toinen, johon uskon Karkin olevan tosi tyytyväinen käytössä.

   Ihanaa joulunajan jatkoa Leona!

   • Leona sanoo:

    Ollos hyvä :-) Nautiskellaan tästä Joulusta vielä ja toivottavasti Karkki on tyytyväinen.

    • Minttu sanoo:

     Nautitaan! Ja olen varma, että Karkki on tyytyväinen, kunhan vaan laukku nyt saapuisi… ;)