Laukkushoppailua – eli nettikauppojen alet vievät perikatoon…

keskiviikko 26. joulukuu 2012

Kuinkas Tapaninajelut ja -tanssit sujuvat siellä ruudun toisella puolella?

Meidän piti tänään mennä Karkin kanssa tuohon meidän lähimäkeen vähän kurvailemaan lumilaudalla. Aamusella alkanut vesitihkusade ei ollut hellittänyt siihen mennessä, kun yön töissä ollut neito puoli kolmen aikaan kömpi keittiöön aamupalalle. Päätettiin, että ei täällä ole mitään superreippausvaatimuksia ja palattiin viltin alle sohvalle ja aseteltiin suklaakonvehtikulho sopivasti molempien ulottuville.

Läppärit sylissä surffailtiin niitä näitä, kunnes Karkki alkoi huokailla, että se hänen Marc by Marc Jacobsin nahkatakkinsa on loppuunmyyty joka paikasta. Olin pikkuisen hoona, kun en ollut edes tajunnut, että kyseinen biker on päätynyt ostoslistalle. No kun kuulemma se eilen Mulberrylta tilattu laukku oli niiiin paljon edullisempi kuin suunniteltu Del Rey, että säästyneet rahat pitäisi saada välittömästi sijoittaa täydelliseen rotsiin.

Äidin ensimmäinen velvollisuus on rientää auttamaan pulassa olevia lapsukaisiaan ja niinpä ryhdyin surffailemaan nettikauppojen alennusmyynneissä minäkin.

Ja kuinkas sitten kävikään…

Talviale 2013

Net-a-porterin alesta löytyi peräti 50 % alennuksella söötti Michael Korsin olkalaukku. Sloan metallic python-effect leather shoulder bag on juuri sellainen yleispätevähkö bilelaukku, jota olen epäaktiivisesti etsiskellyt jo pidempään. Se on omaan makuuni sopivasti bling-bling. Kyllä juhla-asusteet vähän saa röyhistellä. Toisaalta se toimii erinomaisesti myös neulepaita-farkut -combon updeittaajana vähän vähemmän gaalahenkisissä kokoontumisajoissa. Kooltaan se vaikuttaa oikein passelilta tällaiselle en-mitenkään-saa-elämääni-kirjekuorilaukkuun -tyypille ja diggailen täysillä sitä, että olkahihnaketjun voi pitää myös pitkänä.

Isompi laukku on siis Karkin eilinen tilaus Mulberryltä, musta Effie Hobo.

Nyt Karkki on kiertelemässä ihan livenä ale-tarjontaa… Saa nähdä onko nahkatakkirahat huvenneet, kun neito pääsee takasin kotiin. Haha!


Kirjoittanut Minttu KLO 19:09 Kommentit pois päältä artikkelissa Laukkushoppailua – eli nettikauppojen alet vievät perikatoon…

TUNNISTEET: ,

 

Comments are closed.