Julia Koistinen – Swedish fashion’s next generation

perjantai 28. joulukuu 2012

Tässä tulee vinkki kaikille fashion-nörteille: yksi kuumimmista bubbling under -tähdistä ruotsalaisella muotitaivaalla on lahjakas, omaperäinen Julia Koistinen. (Kyllä, jotain suomalaisjuuria on – tosin suunnittelija itse ei puhu suomea…)

Koistinen näyttää railakkaan elegantisti keskaria perinteiselle pohjoismaalaiselle minimalismille ja pelkistetylle tyylikkyydelle. Lukuisia inspiraation lähteitä ei voi kuin arvailla, mutta ainakin 70-lukuinen discoglamouri ja itäeurooppalainen häpeilemätön naisellisuus tulee ihan väistämättä mieleen. Kaikki kuitenkin vahvalla – ehkä jopa aavistuksen ironisella twistillä (tuosta en ole kyllä varma… tuntuu, että tuo nykyisten nippanappa parikymppisten sukupolvi tuntee äärimmäisen vähän tarvetta vesittää näkemyksiään perinteisellä ironia-suojakilvellä…). Vielä Koistinen ei ole nimi suuren ostavan yleisön huulilla, mutta pitäisin varsin merkittävänä, että poppitähtien ja fashion-profiilien lisäksi parikin merkittävää tukholmalaispoliitikkoa on pukeutunut Julia Koistinen designiin tänä syksynä.

Koistinen_001_web

(Kuva: Design & styling: Julia Koistinen Foto: Rikard Lilja, Hair&Make: Ellinor Fahl Models: Daniela P. & Carolina S SAG: Gipsy Nathalie Flodin)

Ruotsinkielentaitoisille suosittelen ehdottomasti Julia Koistisen virkistävää blogia ja Art Projects -kuvagalleria on mielenkiintoista selattavaa kaikille.

And remember: It was here you heard it first!


Kirjoittanut Minttu KLO 19:28 Kommentit pois päältä artikkelissa Julia Koistinen – Swedish fashion’s next generation

TUNNISTEET: ,

 

Comments are closed.