Uuden Vuoden Lupaukset

maanantai 31. joulukuu 2012

Päätin, että vuosi 2013 alkaa toisenlaisilla päätöksillä ja lupauksilla kuin tavallisesti. Tottakai toivon edelleenkin, että muistaisin käyttää hammaslankaa joka ilta, jaksaisin herätä aamulla tuntia aikaisemmin joogaamaan ja kuivaharjaamaan itseäni ennen töihin lähtöä – puhumattakaan niistä ihoa sileyttävistä ruokavalioremonteista…

Vuonna 2013 haluan voida hyvin ja muuttua kevyeksi vähän toisella tavalla.

Uuuden vuoden lupaukset

 • Teen sovinnon menneisyyteni kanssa, jotta se ei pilaa nykyisyyttäni. Ehkä vuoden tärkein päätös. Varmasti yksi loppuelämän tärkeimmistä päätöksistä!
 • Lakkaan välittämästä siitä, mitä muut minusta ajattelevat. Se on heidän asiansa – eikä ne muutenkaan niin kiinnosta.
 • Aika parantaa lähes kaiken – annan sille aikaa. Pffft, no annan annan.
 • Olen tasan itse vastuussa onnellisuudestani. Teen kaikkeni, että en yrittäisi syyttää muita ”huonoista fiiliksistäni”.
 • (Tää on v a i k e e !!) Lakkaan vertailemasta itseäni muihin ja lakkaan olemasta kade heidän ihanista/kauniista/onnellisista ja ennen kaikkea täydellisistä elämistään!
 • Kaikkiin avoimiin kysymyksiin ei vain yksinkertaisesti ole olemassa vastausta. Kun ei ole niin ei ole. Teen parhaani hyväksyäkseni tämän enkä jää vatvomaan ja analysoimaan asioita turhaan.
 • Hymyile! Aina voi hymyillä enemmän. Ei vain bussikuskille ja kaupan kassalle vaan myös sille kanssaeläjälle, joka jätti taas aamun lehden kylpyhuoneen lattialle kastumaan tai kaverille, jonka stressaantunut kiukkuaminen kaikuu seinissä. Hekään eivät omista kaikkia maailman huolia, mutta en kyllä minäkään!

ONNELLISTA VUOTTA 2013 kaikille Go 4 it vol. 2 -blogin lukijoille!


6 Responses to “Uuden Vuoden Lupaukset”

 1. Avatar h_eidi sanoo:

  Nuo ohjeet kun pystyisi sisäistämään, joka kohta kolahti siis myös täällä. Ainahan voi ainakin yrittää :).

  Kiitos kivoista jutuista tänä vuonna ja hauskaa & onnellista uutta vuotta 2013!

 2. Avatar Katness sanoo:

  Mainioita elamanohjeita kaikille! Onnellista Uutta Vuotta! XO

 3. Avatar Krista sanoo:

  Hyvää uuttavuotta Minttu:)!