MBFWSTHLM ensimmäinen päivä – Marimekko & co.

tiistai 29. tammikuu 2013

Ensimmäinen päivä (liian) korkeita korkoja, punaisia huulia, poskipusuja ja salamavalon välkettä on takana. Tämänpäiväisiin meininkeihin valmistautuminen on täydessä käynnissä, mutta tässä vielä tuokiokuvia eiliseltä. Ja ainokainen kuva, joka voisi edes esittää ”päivän asu” kuvaa eilisestä asustani…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä hetki juuri ennen näytöksen alkua on aina vaan yhtä jännittävä!

Tarkoitus oli näpsäistä jossain vaiheessa parempikin asukuva vähän soveliaammassa valaistuksessa, mutta aikataulu oli sen verran hektinen, että se vähän jäi. Ja sitten olikin ihan pimeää jo ulkonakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päällä oli siis Diana von Furstenbergin kaunis tumman viinirypäleen punainen mekko, H&M:n kaulukseton jakku, Ril’sin mokkanilkkurit (kunnes siirryin tasapohjiin…) ja Kookain korusta tuunattu statement-hässäkkä.

Yksi eilisen mahtavimmista hetkistä oli ehdottomasti Marimekon show! Olin taas niin ylpeä suomalaisuudestani – ja tuntui todella mahtavalta, että Marimekkokin nyt ihan ensimmäistä kertaa oli päättänyt osallistua Tukholman muotiviikolle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iloista, värikästä – toisaalta hyvin tyypillistä Marimekkoa – toisaalta erittäin modernia, mutta silti ajatonta suunnittelua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näytöksen jälkeen backstagella. Tästä lisää vähän myöhemmin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvausvälineiden kirjo tuntuu kasvavan vuosi vuodelta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan viimeisestä varsinaiseen muotiviikko-ohjelmaan kuuluvasta näytöksestä vastasi Odd Molly. Ihan kiva idea pitää näytös ulkona, syys/talvi -sesongille luonnikkaassa ympäristössä. Nuoret taitoluisteluharrastajat olivat tosi suloisia, mutta täytyy sanoa, että olin kyllä näytöksen jälkeen sen verran jäässä, että lämmin kylpy kotona houkutteli huomattavasti enemmän kuin iltabileet Hamburger Börsissä.

Tänään on taas täysi näytöspäivä edessä. Vuorossa on mm. monta suosikkiani, kuten: Ida Sjöstedt, Dagmar ja Whyred. Mielenkiintoista myöskin nähdä, mitä Cheap Monday, Peak Performance tai Busnel on kehittänyt seuraavalle sesongille. Mutta siitä lisää huomenna!


Kirjoittanut Minttu KLO 10:26 Kommentit pois päältä artikkelissa MBFWSTHLM ensimmäinen päivä – Marimekko & co.

TUNNISTEET: , ,

 

Comments are closed.