Nahkaa ja kashmiria

tiistai 29. tammikuu 2013

Tiistain muotiviikkopäivän asun tärkeimpiä kriteerejä on mukavuus, käytännöllisyys ja – öh – mukavuus. Tänään en halunnut kiikkeröidä liian korkeilla koroilla ihan jo siitäkin syystä, että ohjelmassa on ollut paljon eilistä enemmän näytöksiä myös muualla kuin Bernsissä tai kulman takana Kungsträdgårdenin paviljongissa. Tosin eilen alkanut plussakeli ja kevyt vesisade (näin meillä…) on kyllä siivonnut pahimmat jäät jalkakäytäviltä, mutta en edelleenkään halua välttämättä halkaista kalloani. Näin eilen muutamankin niin makoisan liukastumiskaatumisen, ettei todellakaan käy kateeksi. Kaikki näyttivät kuitenkin selviävän ilman katkenneita luita tai muuta vakavaa.

Diane von Furstenbergin saappaissa on sen verran paksu kuminen pohja, että niillä selviää erinomaisesti pienessä loskassakin, vaikka materiaali muuten on kosteudelle arkaa mokkaa. Kiilapohja on myös tukevampi epätasaisella alustalla (lue: Kungsträdgårdenin auraamattomat kulkuväylät). Hamoseksi valkkaantui vanha nahkahamesuosikki ja tuumasin, että pariksi sopii loistavasti luonnonvalkoinen kashmir-neule. Kashmir on ihan ykkösmateriaali tällaisiin extreme-oloihin, kun välillä pitää seisoskella ja jonottaa ulkona kylmässä, välillä taas hikoilla takki päällä sisätiloissa. Huikentelevaisten kärmeskorviksien ja ihanan Memento Vivere -tuplasormuksen (saatu blogin kautta) ajattelin lisäävän asuun touchin fäshionia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • neulepaita (saatu), Arelalizza
  • toppi (alla), Monki
  • nahkahame, Mintun ompelimosta
  • saappaat, Diane von Furstenberg


Kirjoittanut Minttu KLO 19:12 Kommentit pois päältä artikkelissa Nahkaa ja kashmiria

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.