Maksihelmat ja maihinnousukengät

keskiviikko 30. tammikuu 2013

Viimeinen muotiviikkopäivä valkeni – tai no, valkeni ja valkeni – mitä tuosta läpitunkemattoman harmaasta kelistä pikkusateineen oikein sanoisi… Hursomhelst. Keskiviikon ensimmäinen näytös oli muotiviikkomittakaavalla varsin aikaisin, jo 10.30, kun Beckmansin viimeisen vuosikurssin oppilaat esittelivät tuotoksiaan.

Pari päivää kun on rämpinyt jäisessä lumi- ja vesisohjossa, oli melkein pakko siirtyä tänään oikein kunnon kenkiin. Oikeastaan parhaimmat jalkineet olisi kumisaappaat. Sen verran jättikokoisia kuravesijärviä on muodostunut varsinkin toisen virallisen näytöspaikan, Kunsträdgårdenin paviljongin edustalle. Kymmenen tuntia kumisaappaat jalassa ei kuitenkaan tuntunut järin loistavalta ajatukselta, joten päätin lainata Peetun maihinnousukenkiä (kiitos muru!!).

En tiedä johtuuko harvinaisen kenkäepäystävällisestä kelistä vai uudesta vahvasta trendistä fashionistojen keskuudessa, mutta ehdottomasti suosituimmat kenkämallit muotiviikkovieraiden jaloissa on ollut joko peruslenkkarit tai Dr. Martensit…

Omien lainamaihareitteni kaveriksi laitoin pitkät helmat. Statement-korviksien ihmeitätekevään voimaan luotin tänäänkin. Näillä siis mentiin viimeinen muotiviikkopäivä. Huomenna olisi sitten taas aika laskeutua takasin maan pinnalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • neule, Monki
  • hame, Mintun ompelimosta
  • kengät (Peetun), Vagabond


Kirjoittanut Minttu KLO 18:55 Kommentit pois päältä artikkelissa Maksihelmat ja maihinnousukengät

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.