Muotiviikkotiistain highlights

keskiviikko 30. tammikuu 2013

Eilinen alkoi loistavasti ihanan Ida Sjöstedtin näytöksellä! Miten voikin tulla niin älyttömän hyvälle tuulelle iloisen itsevarmasta näytöksestä, joka pursusi kimallusta ja kieli-poskessa-glamouria?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulu ehdottomasti ”Team Idan” kannattajiin, vaikka kovin montaa vaatetta syksynkään mallistosta en voisi kuvitella käyttäväni – kuin korkeintaan jossain erityisen suurissa juhlissa.

Aivan toisenlaisiin tunnelmiin päädyttiin Cheap Mondayn näytöksessä, vaikka yllättävän saman henkisiä läpinäkyviä pitsipyjamahousuja näkyi täälläkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

x

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En taida varsinaisesti kuulua Cheap Mondayn ydinkohderyhmään, mutta molemmat nuo kahden alimman kuvan takit kiinnostavat kovasti. Etenkin tuo maastonvihreä maihinnousutakki voisi olla hyvinkin tyyliseni.

Ida Sjöstedtin action glamourin ja Cheap Mondayn street wise stylen jälkeen hillittyä aikuista eleganssia tarjoili Busnel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä, voisin hyvin kuvitella viihtyväni toimistolla Busnelin vaatteissa. Hillittyä, selkeää, ajatonta ja käyttökelpoista… Jos ehkä aavistuksen daami-henkistä ja – pardon my French – tylsää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaista (ja paljon muuta) oli siis ohjelmassa eilen. Nyt pitäisi uskaltautua tuonne ulos vesisateeseen ja aloitella viimeinen muotiviikkopäivä. Tänään ohjelma ei ole aivan yhtä hektinen, mutta kaikkea kivaa on silti Altewaisaomesta Diana Orvingiin ja Tiger of Swedeniin tiedossa!


2 Responses to “Muotiviikkotiistain highlights”

 1. Avatar Mi Mi Mendine sanoo:

  Näyttää todella hyvältä! Etenkin ensimmäisen kuvan housut ovat taivaalliset <3 Cheap Mondayn mallistosta tulee hieman mieleen Dries Van Notenin kevät kesä mallisto (: !!

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi, kyllä tuli taas nähtyä muotiviikon aikana niin mahtavia juttuja, että kukahan sen kaiken mulle kustantaisi… Haha!