Tyyli-inspiraatiota muotiviikolta

torstai 31. tammikuu 2013

Vielä täällä hengittelen syvään ja yritän palata muotiviikon jälkeen takaisin maanpinnalle mahdollisimman hellävaraisesti. Ihan hurjasti törmäystä arjen kanssa ei tosin pehmentänyt se, että toimistolla odotti superkiireinen kymmenen tunnin työpäivä. Lounastakin tuli syötyä pitkästä aikaa toisella kädellä tietokonetta naputellen. (Niin että jos sieltä ppt:n sivujen välistä löytyy burriton muruja – minä olen syytön!)

Onneksi iltapuhteiksi voi ”järjestellä muotiviikkokuvia”. Eli unohtua inspiroitumaan kaikesta kauniista ja innovatiivisesta, mitä kameran muistikortille on saanut tallennettua. Ja tosiasiahan on se, että catwalkin ulkopuolella näkee vähintään yhtä paljon upeita asuja kuin varsinaisesti näytöksissä.

Tässä muutamia poimintoja. Näyttäisi siltä, että takkuisen oloinen tekoturkki pitää pintansa fashionistojen lempparitalvitakkina – ja laukku saa olla ihan rehellisesti maksikokoinen matkalaukku!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja pipa. Pipa pitää olla! Klassisen mustan pipan lisäksi muotiviikkoväen suosiossa tuntui olevan kirkkaan oranssinpunainen versio aiheesta. Se oli tosi kätsyä, koska aina joku punaheltta oli näytöspaikan jonossa kärkipäässä ja pipan liikkeitä seurailemalla oli helppo päätellä oliko ovet jo avattu ja sisäänpääsy alkanut, vai vieläkö piti venttailla pitkäänkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yllättävän monessa näytöksessä oli säestyksenä elävää musiikkia. Tässä itselleni tuntemattomaksi jäänyt duo luomassa äänipuitteet Menckelin näytökselle. Punahihainen mekko/tunika on Menckelin syys/talvi 2013 malliston helmiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

XXXL-kokoinen clutch-tyyppinen laukkuviritys tuntui olevan THE laukkumalli juuri nyt. Sinänsä kätsyä, että sellaisen voi muokata melkein mistä tahansa veskasta, kun vaan piilottaa kantohihnan laukun sisään ja kantaa pokkana viritystä kuin se olisi clutch.


2 Responses to “Tyyli-inspiraatiota muotiviikolta”

  1. Avatar h_eidi sanoo:

    Kiitos näistä muotiviikko-jutuista. Vaikka oma pukeutumiseni onkin aika peruskauraa eli ei ihan niin trendikästä, on silti kiinnostavaa lukea juttuja ja nähdä kuvia siitä mitä muotiviikoilla on esitelty, muotiviikoille osallistujien asuja unohtamatta. Aina välillä saan inspiraation soveltaa jotain näkemäänsä omaan tyyliini :).

    • Minttu Minttu sanoo:

      Kiva kuulla, että olet tykännyt! Inspiraatiohan se on kaikkein tärkeintä – ja toteutuksen hyväkin olla ”oman” näkököinen.