The Office

maanantai 04. helmikuun 2013

Työhommissa on tänään ollut suuri ja tärkeä kokous-/koulutuspäivä (se sama, johon valmistautuminen on venytellyt työpäiviä viimeaikoina) – ja se tarkoittaa ainakin omalla kohdallani pientä fundeerausta pukeutumisen suhteen. Fiksua ja ei-liian-casualia sen pitää olla. En halua erottua himphamppuna pukumiesten joukosta. Tällaisina päivinä kun ne markkinointiosaston elämäntaiteilijatkin vetävät ykköset niskaan ja kiristävät narun kaulaan. Toisaalta en myöskään halua testailla mitään uusia tai pitkän aikaa käyttämättömänä olleita komboja. Mikään ei pilaa pitkää ja vaativaa palaveripäivää yhtä tehokkaasti kuin pahalta, huonolta ja väärältä tuntuvat vaatteet.

Siispä päädyin tuttuun ja turvalliseen graafisen jakun, valkoisten kaulusten ja mustan kynähameen yhdistelmään. Ril’sin ”killerikorot” toimivat mainiosti tällaisena päivänä, kun ohjelmassa ei ole ulkona ramppaamista juurikaan. Ja toivat korot onneksi ripauksen fiilistä illalla, kun kävimme yhdessä kokousporukan kanssa syömässä päivällistä kivassa Sjöpaviljongen-ravintolassa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • jakku, H&M
  • hame, H&M
  • kauluspaita, Cheap Monday
  • nilkkurit, Ril’s


Kirjoittanut Minttu KLO 20:12 Kommentit pois päältä artikkelissa The Office

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.