Marimekko AW2013 suosikit

tiistai 05. helmikuun 2013

Tukholman muotiviikolla esitelty Marimekon ensi syksyn mallisto vaikuttaa todella lupaavalta. Mukana on kauniita näyttäviä printtejä ja paljon värejä. Näytös sai – ainakin aplodeista päätellen – erittäin innostuneen vastaanoton. Siitä ja vähän muustakin voi lukea lisää Indiedaysin etusivulta: Marimekko valloitti Tukholman.

Syksyn mallistosta löytyisi todella monta kivaa asua varsinkin arkista työpukeutumista piristämään. Valkkasin suosikkini tänne teidänkin ihasteltavaksi. Ei niin kovin yllättäen jättäisin kaikkein voimakkaimmat värit muiden iloksi. Hillitymmästä väriskaalan päässä on onneksi vähintään yhtä paljon valikoimaa tarjolla.

Marimekko AW13 1 Marimekko AW13 2 Marimekko AW13 3 Marimekko AW13 4 Marimekko AW13 5 Marimekko AW13 6

Ensimmäinen ja viimeinen mekko ovat niin mielettömän ihanat, samoin kuin tokan kuvan ruudullinen (marnihenkinen) jakku, että tuskin maltan odottaa syksyyn. Tai no… ehkä tuo nyt sentään oli liioittelua, mutta en ollenkaan panisi pahakseni, vaikka ko. vetimet inkarnoituisivat vaatekaappiini jo nyt!

All photographs from the shows are property of ASFB and copyright Kristian Löveborg.

 


6 Responses to “Marimekko AW2013 suosikit”

 1. Avatar eve sanoo:

  Hei! Ihania mekkoja! Ykkönen on suosikkini. Olen ihaillut myös tuossa Noora Niinikosken haastattelussasi hännen päällään olevaa paitaa (kuva esim. Indiedaysin etusivulla haastattelua mainostamassa). Osaatko sanoa, mahtaako se paita olla myös Marimekon tuoretta mallistoa vai jotain vanhempaa? Metsästäisin mielelläni itselleni sellaisen :).

  • Minttu Minttu sanoo:

   Olen aika varma, että Noora Niinikosken päällä oleva paita on syksyn mallistoa, koska aivan täsmälleen samaa kuosia ja saman värisenä oli mallistossa muutenkin. Tosin meille kyllä sanottiin, että ”henkilökunnalla” on tämän kevään malliston vaatteita päällä (kaikilla pr-assistenteilla olikin), joten parasta varmasti käydä katsomassa kertaalleen jo nyt.

   • Avatar eve sanoo:

    Okei, täytyypä käydä liikkeessä kysymässä, kun verkossa ei tuota näy. Kiitos!

    • Minttu Minttu sanoo:

     Voi tosiaan olla, että se tulee vasta myöhemmin myyntiin. Mutta ainahan sitä voi kysyä!

 2. Avatar LL sanoo:

  Mäkin ihastuin tuohon ensimmäisen kuvan mekkoon ja erityisen paljon siinä kuvassa olevaan laukkuun. Se on NIIN ihana! <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oi, olen niin samaa mieltä! Mekko on aivan täydellinen, mutta punainen iso laukku tekee kokonaisuudesta todella herkullisen!