Julistan kevään alkaneeksi!

perjantai 08. helmikuun 2013

Eikö niin, että jos aamulla lämpömittari näyttää plussaa ja sen perusteella laittaa jalkaansa Converset, niin silloinhan on kevät? Eikö niin? Ai ei vai?

Saattaa olla, että lisään aamuiseen säätilatsekkaukseen lämpömittarilukeman katsomisen lisäksi myös ikkunasta ulos vilkaisemisen. (Selvennökseksi: meillä on sellainen lämmityksenhallintajärjestelmä, joka näyttää ulkolämpötilan eteisessä, josta ei ole ikkunaa ulos.) Oli kyllä juu plusasteita ja töihinlähtöaikaan ei tainnut myöskään varsinaisesti sataa räntää. Mutta eihän tänään mikään tennarikeli ollut. Päinvastoin. Aika kamala – pardon my French – räntätalvipäivä. Toimistopäivänä tosin ei ulkona juuri tarvitse hillua, joten olen edelleen sitä mieltä, että valkoiset conssit valkoisen kauluspaidan parina toimii tosi hyvin.

Kuvissa näkyy myös nailoninen aito ysärivyö, johon olen onnistunut rakstumaan uudelleen. Toisinaan muotipyörän pyörähtely tuottaa vain mielihyvää! (Toisinaan tietty vain tuskaa… I say one word: sähkönsininen ripsari!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • haalari, MTWTFSS
  • kauluspaita, H&M
  • vyö, InWear
  • tennarit, Converse


Kirjoittanut Minttu KLO 22:02 Kommentit pois päältä artikkelissa Julistan kevään alkaneeksi!

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.