Säänmukaista pukeutumista

tiistai 12. helmikuun 2013

Jatkan viime perjantaina aloittamallani linjalla ja uhmaan Tukholman talvea pukeutumalla vastoin vallitsevaa talvisen lumista säätilaa. Tai no, kengät olivat oikeastaan ainoat vähän vuodenaikakapinalliset, muuten oli tumput, huivit ja palttoot ihan niinkuin pitääkin. Tunsin silti olevani aika wild and crazy… Haha!

 

Jotenkin kyllä tuntuu aika mahdottomalta tehtävältä keksiä kivoja asuja tähän aikaan vuodesta. Kaikki lehdet pursuilevat jo kevään trendejä, kevyitä vaatteita ja kirkkaita värejä. Voi miten tekisikään mieli sujauttaa jalat sandaaleihin ja viilettää ulkona (kauniisti päivettyneet) sääret paljaina. No, aamut eivät enää onneksi ole enää ihan niin tuskaisen pimeitä. Ehkä tämä talvikin tästä vielä antaa periksi…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • neuletakki, Marni for H&M
 • hame, H&M
 • kengät, Vagabond


2 Responses to “Säänmukaista pukeutumista”

 1. Avatar kati sanoo:

  Wild! Onhan tuo kieltämättä varsin uskaliasta;) Neuletakki on kyllä huippusöde! Täälläpäin kuljetaan näillä näkymin vielä toooodellllaaaa pitkäääään talvivermeissä:) On meinaan kinokset sitä luokkaa. Viikolla 9 piipahdetaan Tukholmassa ja toivoisin niin katujen olevan sulia…

  • Minttu Minttu sanoo:

   Yllättävän paljon täälläkin on taas tuota lunta, vaikka ne jouluntienoon kinokset ehtivätkin välissä sulaa pois melkein kokonaan. Viikkoon 9 on sen verran aikaa, että kyllä siihen mennessä ehtii asfaltit paljastua – jos ei nyt ihan kuivua.

   Lämpimästi tervetuloa Tukholmaan Kati!