Synttärilahjahuivi!!

maanantai 25. helmikuun 2013

Meillä on ollut tapana, että synttärit ja muutkin merkkipäivät muistetaan. Pöytään katetaan juhlakalun toiveherkkuja ja muutenkin sitä saa olla polleana juhlapäivän sankarina. Lahjojen kanssa onkin sitten ollut enempi niin ja näin. Kyllä Karkki ja Peetu yleensä jotain ovat saaneet – jotain hyödyllistä ja tarpeellista, mikä olisi ehkä muutenkin ollut tarpeen hankkia. Sen sijaan tapoihin ei ole kuulunut, että ainakaan lapset hankkisivat mitään erityisiä lahjoja vanhemmille.

Olinkin aivan tikahtua yllätyksestä ja häkellytyksestä, kun Karkki viime perjantaina työnsi käteeni paketin! Synttärilahjapaketti! Mulle! Ihanaa!! (selkeästi sitä ei ole ikinä liian vanha riemastumaan lahjapaketeista….).

Ja voi. Ette usko, mikä taivaallinen ihanuus paketista kuoriutuikaan esiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

By Malene Birgerin upeaakin upeampi villahuivi!

Materiaali, 100 % villa,  on uskomattoman pehmoista ja keveää. Puhtaan pinkki tyylitelty leo-painatus luonnonvalkoisella pohjalla on niin kaunis – ja sopii todella hyvin (vaikka itse sanonkin…) ihoni sävyyn. Ja mitä ihanaa säpinää huivin avulla onkaan mahdollista luoda kaikkiin niihin ziljooniin musta-valko-harmaisiin asukokonaisuuksiini! I’m in luv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huivi on osa By Malene Birgerin 10-vuotisjuhlamallistoa. Aika hauskasti ja osuvasti synttärilahjahuivissa roikkui muhkea synttärikakkuläpyskä!

En olisi ikinä sen paremmin raatsinut kuin ehkä tullut ajatelleeksikaan juuri tuollaisen huivin hankkimista, mutta rakastan sitä lujasti jo nyt, vaikka yhteistä taivalta ei vielä montaa päivää olekaan ehtinyt kertyä! Kiitos vielä kerran ihana Karkki! <3


6 Responses to “Synttärilahjahuivi!!”

 1. Avatar Tarja sanoo:

  Ihana lahja ja ihana tytär! Huivifriikkinä voin vain kadehtia (paitsi, etten harrasta kadehtimista)! :)

  Oikein paljon onnea! Jos sinulla oli perjantaina syntymäpäivä, niin olemme synttärikaimoja :) Omia synttäreitäni en ole suuremmin juhlistanut viime vuosina ja tänä vuonna jäivät tyystin unholaan erinäisistä syistä. Ensi vuonna sitten juhlistetaan vaikkapa kakunpalalla :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitti – ja tytär on kyllä niin ihana! Ja synttärit olivat tosiaan perjantaina – eli syntymäpäiväkaimoja ollaan!

 2. Avatar Sr sanoo:

  Kaunis! Ja ihanan keväinen! Enjoy :-)

 3. Avatar Noora sanoo:

  UPEA ♥ Täällä istuskelee toinen Malenen villahuiveihin hurahtanut sinimusta printillinen kaunokainen kaulallaan. Tuo materiaali on vaan niin jotakin sanoinkuvailemattoman ihanaa! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   No niin on! Olen tosi herkkä tuomitsemaan villan vähän pisteleväksi, mutta tuota olen nyt käyttänyt jo muutaman päivän (putkeen, tietty) eikä pientäkään aavistusta kutinasta ole tullut. Aivan fantastinen materiaali. Ymmärrän, että noihin voi hurahtaa täysin!