Kiiltoa hiuksille: Sebastian Trilliance -testi & arvonta

keskiviikko 27. helmikuun 2013

Pitkät blondit hiukset on erittäin vaikea pitää kiiltävän ja terveen näköisinä. Siis ainakin, jos blondius on peräisin purkista – luonnonvaaleilla saattaa olla helpompaa. Vaikka hiukseni eivät enää nykyään ole kuin pari astetta normaalia väriä vaaleammat, kuluttaa käsittely yhtäkaikki hiusta, avaa hiussäikeitä ja lopputulosena on matta, helposti hamppuuntuvan näköinen lopputulos.

Käytän aina supertehokkaiksi mainostettuja hoitoaineita ja suosikkini ovat pitkään löytyneet Aussien 3 Minute Miracle -sarjasta, joka pärjää mainiosti laadussa huomattavasti kalliimmillekin hiusnaamioille. Kokeilen kuitenkin aina tosi mielelläni kaikenlaisia uusia tuotteita ja olin tosi innoissani, kun sain testiin Sebastianin Trilliance -sarjaan kuuluvan shampoon ja hoitoaineen sekä Shine Crafter -hiustenmuotoiluvahan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Testitulokset:

Sebastian Trilliance Shampoo

 • Todella syväpuhdistavan oloinen shampoo. Ensimmäisellä käyttökerralla melkein kauhistuin, koska hiukset tuntuivan niin natisevan puhtailta. Se kun yleensä tarkoittaa hyvin kuivaa lopputulosta. Ilman hoitoainetta en tuota uskaltaisi käyttää, mutta eipä se muutenkaan tulisi kysymykseen.
 • Trilliance shampoon tuoksu on raikas ja pesuainemainen. Eli voisin kuvitella, että karamellinmakeista hiustuotteista pitävien mielestä tuo on melkein liiankin puhdas hajumaailmaltaan. Omasta mielestäni se tuntuu kivan raikkaalta.
 • Iso plussa tulee kivasti kimaltelevasta tökötistä. Glitteriharakkaesteetikon valinta ehdottomasti.

Sebastian Trilliance Conditioner

 • Kristalliuutetta sisältävän hoitoaineen luvataan siloittavan hiuksen pintaa ja luovan luonnollisesti valoa heijastavan efektin.
 • Koostumukseltaan Trilliance hoitoaine on yllättävän juoksevaa. Aluksi tuntui, että voiko niin litkusta tuotteesta olla mihinkään, mutta yllätyin todella positiivisesti. Hiuksista tulee todella pehmeät ja luonnollisesti kiiltävät.
 • Ohuehkosta koostumuksesta on se etu, että hoitoaine on poikkeuksellisen riittoisaa, eikä sen pois huuhtelemiseen mene puolta ikuisuutta, mikä usein on tilanne kohdallani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sebastian Shine Crafter Wax

Olen testannut muutamia hiusvahoja aikaisemminkin – ja todennut, että ne ei todellakaan mitenkään sovi pitkien hiusten muotoiluun. Melkein jätin tämänkin purnukan Karkin polkkatukan iloksi, mutta vaalea briljantinkiiltävä voide oli niin houkuttelevan näköistä, etten malttanut. Ja kun testipakkauksen mukana tulleessa esitteessä vielä mainittiin, että kiiltovaha sopii käytettäväksi myös kosteisiin hiuksiin, päätin, että kannattaahan tuo nyt testata ennenkuin tuomitsee. Onneksi testasin! En muista, koska olisin viimeksi yllättynyt yhtä positiivisesti.

Shine Crafter -vaha antaa luonnonkiharille hiuksille kirjaimellisesti loistavaa kimmoisaa tukea ja luonnollisen oloisen lopputuloksen. Levitän reiluhkon pähkinän kokoisen nökäreen tasaisesti kosteisiin hiuksiin, keskittyen päällimmäisiin kerroksiin. Tukka saa kuivua vapaasti – niinkuin tavallisestikin – ja välillä käsillä kiharoita puristellen. Yhtään vahamaisuutta ei ole havaittavissa hiusten kuivuttua, tuskin edes sitä, että olen mitään muotoilutuotteita käyttänyt. Ainoa, mitä saattaa havaita on normaalisti vaikeasti piilotettavan hamppuisuuden häviäminen ja ihanan terveen kiillon.

Olin siis koko settiin todella tyytyväinen! Ja siksi olen erityisen iloinen, että yhdellä teistä on nyt mahdollisuus voittaa sama, kaikille hiustyypeille sopiva Sebastian-paketti!!

Arvontaan osallistuminen:

 1. Kerro tämän postauksen kommenttilaatikossa, mikä on hulluinta/hassuinta/kamalinta/kreiseintä, mitä olet hiuksillesi tai kampauksellesi tehnyt.
 2. Jätä vastauksesi sunnuntaihin 3.3.2013 klo 23.55 mennessä.
 3. Liitä vastaukseesi sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa (osoite tulee vain minun tietooni, eli ei ole mainosspämmivaaraa).

Kaikkien määräaikaan mennessä jätettyjen vastausten kesken arvotaan upea Sebastian-paketti, joka sisältää Trilliance shampoon ja hoitoaineen sekä Shine Crafter muotoiluvahan. Paketin arvo on huikeat 85 euroa!

 


83 Responses to “Kiiltoa hiuksille: Sebastian Trilliance -testi & arvonta”

 1. Avatar Tarja sanoo:

  Ihan övereihin kokeiluihin en ole hiusteni kanssa lähtenyt, mutta peri kertaa on pitänyt kokeilla rajoja. Yläasteikäisenä halusin vaaleat hiukset ja räväytin permanenttahuihin puolipitkiin hiuksiini kaupan vetyperoksidiblondauksen, josta tuli kellertävä. Hiukset olivat yhtä palanutta kellertävä sykeröä, jota sukulaismies luonnehti ”sirkuspellen tukaksi”… Parikymppisenä taas halusin poikatukan ja leikkuatin puolipitkät hiukseni erittäin lyhyeksi poikatukaksi – tukan kasvattaminen alkoi heti, kun astuin kampaajan ovesta ulos. Lyhyet hiukset eivät vain ole yhtään minun juttuni, mutta sekin piti sitten kokeilla ennen kuin uskoin.

  Nykyään minulla on aivan ihana ja luotettava kampaajaystävä, joka saa tehdä hiuksilleni, mitä haluaa ja olen aina tyytyväinen. Luottokampaaja on naiselle elintärkeä asia! :) Hyviin hoitotuotteisiin olen panostanut jo vuosia. Sebastianiakin olen käyttäyt joskus, mutta nyt en vuosiin – olisi kiva kokeilla, sillä muistini mukaan ne tuotteet, joita joskus käytin olivat tosi hyviä. Tigi vain vei sydämeni vuosiksi niin, että tuli ostettua vain niitä ja muut jäivät unholaan.

 2. Avatar Aikku sanoo:

  Olin 14 vuotias kun värjäsin hiukseni pikimustiksi ja äiti siitä sitten riemastui ja käski kampaajalle. Menin kampaajalle jotta hän poistaisi värin mutta kampaaja oli sitä mieltä, että laitetaan permamentti ennemmin niin hiukset ei kärsi. Niin laitettiin kiharat ja hiuksista tuli punakat, aika rumat.

 3. Avatar HennaH sanoo:

  En ole onneksi tehnyt mitää tosi kamalaa hiuksilleni mutta nyt aion tehdä tässä kuussa sillä hiuksisni värjätään shokkipunaisiksi ja sitten leikataan aikas radikaalisesti toispuoliseksi kampaukseksi.

 4. Avatar Peppinen sanoo:

  Aikas kynitty tukka oli kerran mulla mutta sen jälkeen ei ole leikattu niin siileksi.

 5. Avatar Jellona sanoo:

  Upea tuotepaketti!

  Olen todella mukavuudenhaluinen enkä juuri koskaan uskalla kokeilla mitään uutta hiuksilleni. Nuorempana kuitenkin kaverini opiskellessa parturi-kampaajaksi menin hänen koululleen hiusmalliksi. Päivän agendana oli tehdä raidat. Väriaineen vaikuttaessa päässäni, opettaja tuli katsomaan hiuksiani ja hysteerisenä sitten sanoi: ”Apuaapua, nämä ovat menneet pilalle, äkkiä pesupaikalle!” Todellisuudessa värjäyksessä ei ollut mennyt mikään pieleen, mutta kyllä se silti sydämentykytyksiä aiheutti. :D

 6. Avatar Anna-Mari sanoo:

  Radikaaleinta mitä hiuksilleni on tapahtunut, on se, että YRITIN ottaa permanentin tai muun kiharruksen. Kampaaja ei suostunut kiharoita tekemään: sanoi, että kun hiukset ovat säilyneet luonnon suorina (!), hän ei käy niitä kihartamaan. Ei tullut, yrityksesä huolimatta, radikaalia muutosta.

 7. Avatar Sr sanoo:

  Luonnonkiharat ja permanentti – do I need to say more? :-D

 8. Avatar Maire-täti sanoo:

  Otsatukka nyrhittiin pensasaidaksi

 9. Avatar Sharleen sanoo:

  Hulluinta mitä olen koskaan tukalleni tehnyt ja en taatusti toista kertaa tulee tekemään on ollut kaljuksi ryhtyminen. Ikää oli plakkarissa 16 ja aivonystyröitä enintään yhtä paljon. Olin kuullemma ufon ja siankin näköinen. Ei enää. Tänks.

 10. Avatar Viivi Vornanen sanoo:

  Kutosluokalla meidän kaveriporlan keskuudessa oli muotia tosi ohennetut latvat. No tottakai itsekin pit saada, ei muuta kuin sheiveri käteen ja hiuksia vetelemään, KUIVANA VIELÄPÄ… no, voitte kuvitella: jäätävät hiukset kera satojen kaksihaaraisten. plus hiukset lyhenivät sen 15 cm.. eikä siinä kaikki, sillä kärsin pitkään niistä hiuksista, kuitenkin kun kasvamiseen menee aikaa:D

  viivi_v@hotmail.com

 11. Avatar Tuulispää sanoo:

  Lukioaikoina otin permanentin, jonka seurauksena tukkani näytti afrolta, vaikka olin odottanut naisellista, hieman laineilevaa kampausta. Edes föönaus ei auttanut, päinvastoin… Häpesin, kärsin ja menetin itseluottamukseni yli puoleksi vuodeksi, kunnes hiukset kasvoivat ulos permanentista.

 12. Avatar maria122 sanoo:

  värjäsin hiukseni 6-luokalla kirkkaan violetinpunaisiksi ! muuten olen kulkenut koko elämäni lähellä luonnonväriäni:)

 13. Avatar Ansku sanoo:

  Oon aina ollu aika varovainen hiusteni kanssa, joten mitään radikaalia ei ole tullut tehtyä :D Kamalinta omalla kohdallani taitaakin olla polkkatukka, joka ei sopinut kasvojen piirteisiini ollenkaan, ja lukuisat otsatukkaviritelmät jotka saavat minut näyttämään pikkutytöltä…

 14. Avatar iida sanoo:

  en oo oikeestaan koskaan tehny mun hiuksilleni mitään radikaalia, mutta yks juttu on jääny mieleen. mulla oli nimittäin aika pitkät hiukset (melkein napaan) ja sitten sain inspiraatiota leikata sellaset puolipitkät hiukset. ei siis ihan lyhyet mutta niin. leikkasinkin sitten ihan liikaa ja lopputulos oli kamala. näytti sellaselta pikkutytön polkkatukalta, ei ihan mun makuun. menin sitten parturiin jotta saisin jonkun paremman mallin mun hiuksiin, ja oho, niistä tulikin ihan tosi tosi lyhyet. toi oli aikamoinen tempaus koska olin koko elämäni pitäny pitkiä hiuksia. mutta ihan kannattavaa toikin oli, koska huomasin että mulle sopii paremmin puolipitkät kun pitkät hiukset!

 15. Avatar Heini P sanoo:

  pari vuotta sitten värjäsin hiukseni ruskeiksi II-tason värillä. Värin täytyisi haalistua pois, mutta kun värjäät blondattua tukkaa, niin eihän se niin mene. Ruskea väri oli päässäni haalistumattomana vielä kuukauden päästäkin. Tyhmänä aloin ostin vaalennusvärin värinpoiston sijaan ja hups! kyllähän se haaleni, mutta vain tumman oranssiksi. Samalla myös päänahkani ´paloi´ ja hiuksistani tuli purkkaa. Seuraavaksi jouduin siis leikkauttamaan pitkät hiukseni lyhyiksi ja tekemään värinpoiston. Sinä syksynä tuli kyllä itkettyä ja paljon. olen tämän kokemuksen jälkeen pysynyt uskollisesti Blondina ja hiuksenikin ovat kesään mennessä entisissä mitoissansa :)
  Nim. never again!

 16. Avatar Aino sanoo:

  Kamalinta mitä olen hiuksilleni tehnyt on yläasteella permanentti. Pitkä tukka ja pienet rullat, ääk. Ja äitin kanssa vielä uusittiin permanenttini siinä toivossa että tukka vähän ryhdistyisi.

 17. Avatar tiiti66 sanoo:

  Lähdin kerran autolla käymään ihan nopsaan yhdessä paikassa hiusväri päässäni… Hyvinhän siinä piti ehtiä puolen tunnin vaikutusaikana. Nooh, ei mennyt ihan niinkuin piti; kolaritilanteen selvittelyssä meni yli tunti ja väri olikin sitten ihan kunnolla kiinnittynyt eikä hiuksetkaan kauheasti tykänneet superpitkästä vaikutusajasta…

 18. Avatar meri sanoo:

  värjäsin hiukseni mustalla hiusvärillä ja luulin saavani tummanruskeat jos pitäisin väriä päässäni vain osan vaikutusajasta….lopputuloksena itku ja hätäsoitto kampaajalle joka neuvoi pesemään ja kuivaamaan ja taas pesemään ja kuivaamaan hiuksia loputtomiin, lopputuloksena ruskea/mustaraidoitetut hiukset…en suosittele!

 19. Avatar Tuulitukkainen sanoo:

  Olen luonnostaan tumma, eli hiukset ovat tummanruskeat kunnes päätin vaalentaa ne itse. Keltaiset hiukset sain ja jouduin joka viikko laittamaan kolme pakettia vaalennusainetta jotta vaaleus olisi edes kohtalainen.Tuli kalliiksi ja työlääksi. Blondaus ei ole sen jälkeen iskenyt enää minuun..olen siis tummaverikkö.

 20. Avatar Minttu sanoo:

  kamalinta mitä mun hiuksille on käynyt on pikkulettien (oli silloin kuuminta hottia ;) ) pois ottamisen jälkeen kun puolet omista hiuksista lähti mukana ja jäljelle jääneetkin oli sellaista ihanaa takkua…

 21. Avatar tui sanoo:

  Nyt jälkeenpäin aateltuna mulla oli yhteenaikaan kamala vaihe, että letitin hiukset tosta korvien alapuolelta. Pidin yön lettejä ja avasin aamulla. Tuli siis sellanen suora potta, josta alkoi korvan kohalta kiharat. Eikä sopinut mulle ollenkaan!

 22. Avatar Laura sanoo:

  Afropermis.

 23. Avatar beekoo sanoo:

  Olimme sopineet kampaajan kanssa tyvikohotuksesta, mutta se menikin pieleen tosi pahasti. Hiukseni olivat käsittelyn jälkeen kikkarasikkarat tyyliin Late Lammas. Kampaaja syytti tästä lasimaista hiustani…
  Viikon päivät tappelin tukan kanssa ja sitten marssin parturiin, mies vetäisi koneella hiukseni parin millin sängeksi. Se olikin sitten hiustyylini parin vuoden ajan. Kiharakokeiluja ei ole tuon episodin jälkeen ollut!

 24. Avatar Pirjo sanoo:

  Lukioikäisenä, melkein 30 vuotta sitten, permanetti luonnonkihariin hiuksiini. Näytin Lionel Richieltä, enkä ollut onnellinen.

 25. Avatar saya sanoo:

  Pienenä leikkasin saksilla itse hiuksiani, näky oli kyllä komea :D

 26. Avatar lentoemo sanoo:

  Kamalinta taisi olla kreppiraudoilla kampauksen tekeminen. Siis kokonaan tukan kreppaaminen, aikamoinen frisee eikä hiusten kuntokaan ainakaan parantunut siitä piippailusta.

 27. Avatar Roosa sanoo:

  Annoin isosiskon ”harjoitella” mun hiuksilla värjäämistä ja leikkaamista kun hän opiskeli parturikampaajaksi..Minulla oli ihanat omanväriset pitkät hiukset ja vinguin suorastaan vanhemmiltani luvan värjätä vaaleat. Vedettiin koko pää sitten vaalennusaineella ja lopputulos oli aivan keltainen ja näytin tähkäpäältä! Siskoni sanoi myös leikkaavan vähän etutukkaa ja napsasikin vahingossa suoran etutukkani kahdensentinpituiseksi! Pidin näitä hiuksia vielä kuukauden vaikka jokainen haukkui niitä minulle..:D

 28. Avatar Essi sanoo:

  Olen kerran ottanut sinettipidennykset hiuksiini. Olihan ne hienot, mutta työläät. Oma hiuksenikin kärsi tuhoja ennen kuin ne poistatin. Nykyään tyydyn omiin luonnollisiin hiuksiini.

 29. Avatar Sari sanoo:

  Vuosi sitten tuli värjättyä vapuksi etuhiukset kreppipaperilla pinkeiksi…Sen yhden illan näytti hyvältä mutta jälkikäteen kyllä kadutti kun väri ei lähtenytkään hiuksista pois niin helposti kuin luultiin. Ei enää koskaan!

 30. Avatar Jomppa sanoo:

  Oma hiusten värini on aivan vaalea ja minulla on ollut pitkät hiukset lapsesta asia. Teininä aloin angstaamaan ja kaipasin vaihtelua. Ääripäästä toiseen eli hiukset lyhyeksi ja melkein musta väri päähän. Tumma värissä viihdyin kyllä useamman vuoden kunnes pari vuotta sitten päätin jättää hiusten värjäämisen. Nykyään olen onnellinen blondi ja arvostaisin laadukkaita hiusten hoito tuotteita!

 31. Avatar Marikki sanoo:

  Teininä tuli useampaan otteeseen värjättyä hiukset mustiksi. Tykkään kyllä edelleen mustasta väristä, mutta kyseinen väri omissa hiuksissani on kyllä taakse jäänyttä elämää…

 32. Avatar Kikkakoo sanoo:

  Näin jälkikäteen ajateltuna kamalin kampaukseni on teinivuosina (80-luvulla mansessa) lyhyisiin hiuksiin kunnon dingotyyliin mustaksi värjätty alaosa ja päällä oma väri (blondi). Taisi siellä takana olla myös pidempi häntä, joka oli tosi in silloin. Kovin olin cool ja muutkin ihailivat, ei ehkä enää:)

  Sen jälkeen olenkin pysytellyt vaaleissa puolipitkissä tai pitkissä hiuksissa. Lyhyet eivät sovi itselleni yhtään.

 33. Avatar Iitu sanoo:

  Lähinnä vain pienenä tehdyt purukumin tukkaan liimaamiset / länttäämiset tulee mieleen, mutta tuo taitaa olla aika yleistä pikkulapsilla :D