Top 5 – Oscars 2013

torstai 28. helmikuun 2013

Vaalean jäiset pastellit, olkaimettomuus, merenneitosiluetti ja cool asenne – siinä olennaisimmat oscareista bongatut red carpet -asusteet, joilla pärjää muissakin tiukoissa gaala-tilanteissa. En malttanut jälleen olla listaamatta Top 5 -suosikkejani. Flopit jääköön jo totuttuun tapaan omaan arvoonsa, mutta yhden asian sanon silti: silitysrauta on hieno keksintö!

Oscar gaala 2013 punaisen maton top 5 asua:

Jessica Chastain

1 Jessica Chastain Armani Prive

Siluetiltaan yksinkertainen Armani Prive -puku on hyvä esimerkki siitä, että joskus periaatteessa kuolleena syntynyt idea pukeudun-kultaan-ihan-kuin-se-oscar-patsas toimii ihan hyvin käytännössä.

Jennifer Lawrence

2 Jennifer Lawrence Dior

Dior Haute Couture -mekko on oikeastaan jo melkein liiankin häkellyttävä ja too much. Nähtyäni tämän videon en voinut muuta kuin ottaa tuoreen Oscar-voittajan mukaan top-listalle. Tyyppi ja puku täydentävät toisiaan aivan saumattomasti!

Nicole Kidman

3 Nicole Kidman

Myönnetään, olen pikkuisen heikkona Nicole Kidmaniin ja tarvittaisiin aika paljon, että hän ei päätyisi top-listalleni. Siitä huolimatta olen ihan aidosti sitä mieltä, että metallinkiiltävä L’Wren Scott -merenneitopuku on aivan hillittömän makee.

Charlize Theron

4 Charlize Theron

Dior Haute Couture -mekko vaatii aika tavalla älä-mulle-ala -asennetta näyttääkseen muulta kuin pieleen menneeltä morsiamen ryöstöltä, mutta Charlize Theron tuskin kykenee muuhun kuin näyttämään aivan hillittömän coolilta. Extra-pisteet pudottavan hienoista hiuksista.

And the Oscar for the best red carpet dress goes to….

AMANDA SEYFRIED

5 Amanda Seyfried

Alexander McQueenin käsialaa oleva upea iltapuku on pohjaväriltään jäisen lila johon kontrastia tuovat kullan väriset helmikirjailut. Halterneck-/kauluspantapääntie on periaatteessa aika vaikea kantaa tyylikkäästi. Pehmeälinjainen kampaus kuitenkin häivyttää mahdollisen kuristustunnelman ja kokonaisuus on viimeistä villinä liuhuvaa hiussuortuvaa myöten täydellinen!

6 Amanda Seyfried detail

Yksityiskohta kirjailusta. Vähemmästäkin menee ihan pökerryksiin!

Kuvat: UsMagazine ja Just Jared

PS. Edellisen postauksen arvontaan ehtii vielä hyvin osallistua – palkintona 85 euron arvoinen Sebastian Professional -setti!


Comments are closed.