Magical Ida

maanantai 04. maaliskuun 2013

Joskus tuntuu, että pitäisi lopettaa blogien lukeminen ihan kokonaan. Niinkuin nyt esimerkiksi.

Kohta on kevät ja tarvitsen erittäin kipeästi uudet nauhakengät (mustat, mielellään paksupohjaiset ja hiukan äijämäiset), siistit tennarit (jostain syystä valkoiset perus-Hi-top Converset ei nyt tunnu iskevän – mitä ihmettä niiden sijaan?) ja kivat slippersit (ballerinakautta odotellessa). Lisäksi kenkävarastostani puuttuu täysin kävelykorkuiset mustat sandaalit.

Kenkäosaston ostoslista on siis pitkä, mutta mitä tekee Minttu. Viaton vierailu naapuritontin blogissa johti vakavaan pakkomielteeseen. Mun on ihan pakko saada kanssa Ida Sjöstedtin timangikengät.

Ida Magical 1 Ida Magical 2

Olen nyt tässä pari päivää yrittänyt pysyä nahoissani ja puhua itselleni järkeä. Tiedossa ei ole ainoitakaan juhlia, jonne unelmanihanat timangikengät voisi laittaa. Anopillehan nuo voisi sopia, mutta ihan vielä ei ole näköpiirissä, että saisin alkaa käyttää tuota himoittua titteliä. Mutta kyllähän pianon päälle aina kauneutta ja iloa ympäristöönsä levittäviä esineitä sopii. Eikö?


4 Responses to “Magical Ida”

 1. Avatar MouMou sanoo:

  Indiedaysin synttärit! <3

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ensinnäkin: onko sellaset tulossa?? Mulle ei kyllä ole tullut kutsua… Ja toisekseen: oltais sit varmaan Jonnan kaa samiksia. Haha!

 2. Avatar MouMou sanoo:

  Ei vielä oo tullut kutsua, mutta villi huhu kertoo, että keväällä tulee. :)