Väriä toimistopukeutumiseen

tiistai 05. maaliskuun 2013

Synttärilahjaksi saamani valloittavan ihana by Malene Birgerin huivi on ehtinyt piristää jo muutaman kerran päivän asua, mutta nyt vasta pääsin kaunokaisen kanssa oikein kameran eteen. Maanantaista musta-valkoista perustoimistoasua ei voi sanoa samaksi huivin kanssa. En tiedä johtuiko väriterapiasta vai mistä, mutta eilinen maanantai tuntui harvinaisen vähän maanantailta.

Ihan vielä ei maryjaneissa kykene painelemaan kotoa toimistolle, mutta päivien plussakelit sulattaa viimeisiä jää- ja lumikasoja siihen malliin, että varmaan ensi viikolla voi heittää jo talvikengät sivuun.

Muuten tuosta asusta ei olekaan paljoa sanottavaa – kuin että vaikeinta tällä hetkellä on yrittää olla käyttämättä ihanaa – mutta suhteellisen huomiotaherättävää huivia kuitenkaan ihan joka päivä, vaikka miten tekisi mieli. Värit tuntuvat kuitenkin jostain käsittämättömästä syystä tosi hyvältä, joten pitäisi varmaankin keksiä jokin muukin värinlähde…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • huivi, by Malene Birger
 • jakku, H&M
 • hame, H&M
 • t-paita, Primark
 • kengät, DinSko


2 Responses to “Väriä toimistopukeutumiseen”

 1. Avatar Suvi sanoo:

  Tuo huivi on kylla ihana :)Oma suosikkini myos 100 % ohutta villaa.Mieleinen materiaali tekisi mieli hankkia toinenkin vastaava:)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Materiaali on tosiaan ihan uskomattoman ihana! Ei yhtään haittaisi, vaikka noita olisi useampikin…