Huuda huippumuotia

keskiviikko 06. maaliskuun 2013

Tässä tulee nyt oikeastaan kaksi vinkkiä yhden hinnalla – eli:

1. Maanantaina 11.3. huutokaupataan Bukowskis -huutokauppakamarilla 15 upeaa ruotsalaisten huippusuunnittelijoiden asua. Kaikkien asujen lähtöhinta on 5000,- kruunua (about 500 euroa), mikä etenkin joistakin asuista tuntuu varsin edulliselta… Kaikki tuotto menee World Childhood Foundationille ja huutaminen onnistuu mainiosti myös netissä, jos ei satu pääsemään itse paikalle.

2. Kaikki asut ovat huomisesta torstaista aina sunnuntaihin asti nähtävillä klo 11 – 18 osoitteessa Berzelii Park 1. Bukowskis sijaitsee siis ihan keskustassa, Bernsin vieressä. 15 asun näyttely kantsii käydä katsomassa vaikka shoppailun lomassa, jos sattuu olemaan täälläpäin maailmaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sandra Backlundin upeaa käsityötä oleva neuleluomus on jo pelkästään yksinään näyttelyyn vaivautumisen arvoinen elämys. Niin – ja siis voisihan tuon tosiaan huutaa myös itselleen, jos sattuisi pyörimään ylimääräisiä tonneja sukanvarressa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huutokauppa on toteutettu yhdessä Ruotsin ELLEn kanssa ja on osa lehden 25 -vuotisjuhlallisuuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Upeaa käsityötä ALTEWAISAOMEN neopreenitopissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Diana Orvingin juhlapuku, taustalla Whyredin glitterimaihariasu, takimmaisena häämöttää The Local Firm ja ikkunalla pilkistelee Ann Sofie Backin oranssinpunainen luomus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huikea V Ave Shoe Repair -kokonaisuus. Pitäisköhän hankkia, että olisi jotain päällepantavaa Aussie Blog Awardseihin?! Haha! Ehkä vähän too much Mintulle, mutta upeahan tuo asu on kuin mikä – ja eikä se nyt kovin vaikeata olisi kuvitella joku vähän räväkämpi fashionista pukeutuneena kyseiseen kokonaisuuteen..

Kaikista asukokonaisuuksista löytyy kuva täältä – ja tosiaan livenä näitä voi käydä ihastelemassa huomisesta sunnuntaihin. Suosittelen!


Comments are closed.