Mansikkapakkomielle

torstai 07. maaliskuun 2013

Tosi viimeisenpäälle järkevien kenkähimotusten sarja jatkuu näköjään. Niinkuin taisin tuossa jo mainitakin, kevätgarderobiani vaivaa huutava järkevien jalkineiden puute. Aivan täysin loogisesti menin sitten rakastumaan tulenpalavasti Marimekon ja Conversen tämän kevään yhteistyön tuloksena syntyneihin mansikkakuvioisiin Chuck Taylor All Star Platform -tennareihin.

Maija Isolan vuonna 1967 suunnittelema mansikkakuosi on niin herkullinen, että melkein tuntee pienet mansikankivet hampaankolossa! Ja polka-raitainen platform-pohja niin iloinen, että tuskin nuo tossut jalassa perinpohjin kurjaa päivää tulisi koskaan. Tosin ei ole aavistustakaan, miten tennarisöpöliinit voisi luontevasti yhdistellä normaaliin office casual -tyyliini. Ei todennäköisesti mitenkään, mutta tosi rakkaus ei moisista pikkujutuista piittaa!

Marimekko mansikka Converse

Lehdistötiedotteen mukaan mansikkatennareitten (ja tietty niiden muidenkin kevään yhteistyöuutuuksien) piti tulla kauppoihin maaliskuussa. Nythän on maaliskuu, right? Marimekon verkkokaupassa noita ei vielä näy, mutta pitää varmaan lähteä laukkaamaan läpi Tukholman Marimekko-putiikit, jos vaikka sieltä jo löytyisi…

Kuva: Marimekko


6 Responses to “Mansikkapakkomielle”

 1. Avatar Niina sanoo:

  Iiiiihanat!! Mutta miksi noissa on toi plato? Mulla on vielä ihan liian tuoreessa muistissa viimeisin (200-luvun alkuun sijoittunut) platokausi, jolloin kaikki teinit käyttivät samanlaisia traktoripohjakenkiä. Itsekin olisin halunnut sellaiset mutta ONNEKSI äiti ei suostunut siihen. Sai kuulemma tarpeekseen paksupohjakengistä kun manguin itselleni sellaiset Spice Girls -huumassa ala-asteella :D
  Mutta siis takaisin asiaan: noi olis ihan täydelliset kesäconssit omaan makuun, jos tota platoa ei olisi.. Saiskohan sen jotenkin sahattua pois.. :D
  Taidan kuitenkin pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa eli hankkia matalavartiset Lite Converset tulevaksi kesäksi :)

  • Avatar Niina sanoo:

   200-luvun :D Jos tässä ei nyt ihan niin vanhoja oltas kuitenkaan…

  • Avatar Niina sanoo:

   Niin joo, ja sitä piti sanomani että Tanskassa noita kevään malleja on jo liikkeissä. Eli kannattanee marssia suoraan putiikkiin vaan :)

   • Minttu Minttu sanoo:

    Kuulemma täälläkin löytyy SoFon Marimekosta. Pääsis vaan joku päivä lähteen töistä sellaiseen aikaan, että kaupat ovat vielä auki.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Jostain syystä just nuo raitapohjat on mun mielestä se viimeinen piste iin päälle noissa! Vaikka siis spaissaripuistatuksia tuleekin helposti muuten tuon tapaisista….