Wanted: Aksenttilaukku

keskiviikko 20. maaliskuun 2013

En taida selvitä keväästä ilman sähäkän väristä aksenttilaukkua. Mintunkin perusunivormu musta-harmaa-valkoinen -linjalla heräisi väkisinkin keväthenkiin raikkaan olkalaukun avulla.

Arkisin raahaan mukanani semisuurta matkalaukkua, joka nielee sisäänsä puoli elämääni. Omistan kaksi aktiivikäytössä olevaa arkilaukkua: mustan (Botkier) ja ruskean (Marc by Marc Jacobs). Näiden lisäksi normikäytössä on epälukuinen määrä city-laukkuja, jotka ovat kooltaan pienempiä ja joita vaihtelen enemmän fiiliksen mukaan.

Nyt tuntuu, että olennaisin kevätgarderobin päivitys osuisi nimenomaan city-laukkuosastolle. Kirkas punainen, puhdas pinkki, sähkönsininen – tai miksei vaikka kevätruohon vihreä tai neonkeltainen toisi just ihanasti pienen elegantin väripilkun asuun…

SSS Laukku 1 SSS Laukku 2 SSS Laukku 3 SSS Laukku 4 SSS Laukku 5

Itseasiassa aivan taivaallinen aksenttilaukku olikin jo katsottuna. Karkin kanssa lähinnä pohdittiin, että mikä kaikista herkullisista väreistä valittaisiin – ja samaa ei tietenkään molemmat voisi ottaa. No, hyvissä ajoin ennenkuin LV Mini Bagsit päätyivät putiikkeihin tajuttiin kyllä, että budjetissa ei taida ihan olla niiden vaatimaa lokosta meillä kummallakaan. Niinpä nyt olisi etsinnässä joku kiva, mutta vähän inhimillisemmän hintatason vaihtoehto. Ja kyllähän niitäkin löytyy

Kaikki kuvat: Stockholm Street Style (tosin eipä näistäkään kuvista yksikään tainnut olla Tukholmassa kuvattu…)


6 Responses to “Wanted: Aksenttilaukku”

 1. Avatar rraisa sanoo:

  Tsekkaapa Rebecca Minkoffin MAC tai 5-zip. Luulen, että saattaisit tykätä. (Oon nimittäin yli 5 v blogia seurannut ;))

  Niitä saa kaikissa sateenkaaren väreissä ja itellä ainakin oli MACin kanssa rakkautta ensisilmäyksellä. Vuoden sitä ihastelin ja nyt kotiutin vaaleanharmaan Mini MACin hopeisilla heloilla. Se on kuin karkki, niin suloinen!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Haha – taidat tuntea mut tosi hyvin! Varsinkin tuo MAC näytää kuvissa aivan mielettömän hienolta!! Tuosta normikokoisesta MACista en kyllä löytänyt kuin hillittyjä värejä… Nyt täytyy vain sitten miettiä, että onko mini MAC tarpeeksi suuri. Niitä kyllä löytyisi vaikka minkä värisenä!

 2. Avatar Henna sanoo:

  Cambridge Satchel Company! Oman väripilkkuni ostin sieltä reilu vuosi sitten. En voisi olla tyytyväisempi :).

  https://www.cambridgesatchel.co.uk/

 3. Avatar Mikko sanoo:

  Upeita väripilkkuja! Varsinkin tuo sähkönsininen Trapeze on upea! Itselläni rohkein laukku on aika samana sävyinen Mulberryn Maxi Mable, se piristää asua ja päivää aina kummasti.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Joo, kyllä kirkasvärinen laukku on ihan pakko saada! Musta tuntuu, että taidan kuitenkin itse kallistua vähän pienemmän version kannalle…