Tennarikevät

keskiviikko 27. maaliskuun 2013

Täällä tehdään nyt kevättä ihan tosissaan! Kaivoin kevätraikkaan, merihenkisen raitaneuleen talvisäilöstä, laitoin kaveriksi uudet vajaamittaiset farkut ja jo parhaat päivänsä nähneet valkoiset Converset. Parikin eri tyyppiä tuli erikseen tänään toimistolla kehumaan, että olenpas pirtsakasti pukeutunut. Ehkä yleisilme on myös vähän turhankin casual töihin (ja siksi kirvoitti kommentteja…), mutta ainakin meillä markkinointiosastolla on jo puolet väestä lähtenyt pääsiäisvapaiden viettoon, joten pieni rentous on ihan ookoo.

Lisää lunta (!!) on kuulemma tulossa – tiesi joku harrastelijameteorologityökaveri kertoa. No, tänään on aurinko paistellut ihanasti silmiin ja heijastanut olkapäiden kultanapeista pieniä spektrejä seinälle. Kyllä se kuulkaa tästä vielä. Ei menetetä toivoa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • paita, Lindex
 • farkut, H&M
 • tennarit, Converse


2 Responses to “Tennarikevät”

 1. Avatar Mimmu sanoo:

  Ihanan raikas ja vähän seilorihenkinenkin asu!
  Converset kestävät muuten kuulemani mukaan aika hyvin pesukonetta ja netistä löytyy vino pino vinkkejä myös kynsilakanpoistoaineen sun muiden tököttien hyödyntämiseen niiden puhdistamisessa… Eli noistahan voi vielä saada kuin uudet! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti Mimmu! Tarviikin yrittää jotain pelastuspuhdistusta tennareille. Kyllähän niillä tämän kesän vielä tallustelisi mainiosti, vaikka alkaa nuo muovikantitkin jo pikkuisen esittää irvistelyn merkkejä…