2 x Tiger of Sweden

torstai 28. maaliskuun 2013

Uudet silmälasini ovat täällä!! Vihdoinkin! Koko prosessiin meni noin about kaksi vuotta… Haha! No, ehkä tuo ”kiire” johtuu siitä, että käytän todella vähän enää nykyään kakkuloita. Yleensä silmiin sujahtaa piilarit ja kotona olen pärjäillyt ziljoona vuotta vanhoilla, ällönaarmuisilla Chaneleillani.

Joskus joulun kieppeillä kävin Tampereella ja poikkesin optikolla. Katselin ihan huvikseni pokia ja juttelin myyjän/optikon kanssa. Hän selitti, miten trendikkäitä pienet kehykset ovat ja, että sellaisia suomalaiset vaativat. Hänen tyttärensäkin oli kuulemma kulkenut koko vaihto-oppilasvuotensa Jenkeissä teipillä korjattujen silmälasien kanssa. Vaihto-oppilaspaikasta kun ei kuulemma löytynyt lähimainkaan tarpeeksi pieniä pokia.

Tuo kyseinen tamperelaisoptikko tikahtuisi varmaan aamukahviinsa, jos näkisi Mintun hankinnat – kahdet samanlaiset, mutta eri väriset Tiger of Sweden pokat mallia the bigger the better!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kakkulat on hankittu Specsaversin kahdet-pokat-yksien-hinnalla -diilillä. Ihan huippu tarjous ja jos käyttäisin tavallisia silmälaseja useammin, olisin varmasti ottanut erilaiset pokat eri asuja varten. Nyt kuitenkin tuntui, että on järkevämpää ottaa toiset lasit aurinkolaseina. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi omistanut sanikat vahvuuksilla.

Meet my twins:

Tiger of Sweden glasses 2

Ihan älytöntä, miten erilaisilta nuo näyttävät päässä. Kyseessä on siis tismalleen sama poka, vaikkei ehkä uskoisi. Jostain syystä nuo harmaat, tavalliset lasini, näyttävät vieläkin suuremmilta kuin aurinkolasiversiot. Tai ehkä se johtuu vain siitä, että aurinkolaseissa on jo silmä tottunut näkemään tosi jättikokoisia linssejä. Niiden rinnalla nuo Tiikerit ovat suorastaan aika vaatimattoman kokoiset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä nyt taas kelpaa katsella terävästi vähän pidemmällekin. Satoi tai paistoi!


6 Responses to “2 x Tiger of Sweden”

 1. Avatar krista sanoo:

  Hyvännäköiset silmäläsit! Sopii sulle ja ihana tukka!!

 2. Avatar krista sanoo:

  Kirotusvirhe..läsit kun läsit;)

 3. Avatar n sanoo:

  Ihanat lasit! Pitäis kyllä itsekin uusia, tuli heti mieleen.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos hurjasti! Kyllä ihmeesti virkistää, kun katselee maailmaa uusien pokien takaa!