Flirty Fuchsia

perjantai 29. maaliskuun 2013

Vastustin kiusausta laittaa pääsiäisenkeltaista lakkaa kynsiin. Eipä siinäkään nyt mitään vikaa oikeastaan olisi ollut – toisaalta – mutta nyt oli enemmän sellainen fiilis, että halusin matsata kesäaikaansiirtymiskynteni mielummin Eastern Bunny on Acid -teemaan kuin perinteiseen keltaiseen.

Löysin Peetun kynsilakkahyllystä vanhan Essien neonpinkin lakan, sävy Flirty Fuchsia – enkä voinut vastustaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neon-värejä on tosi hankala saada näkymään luonnollisina (tai ehkä paremminkin ”todellisuutta vastaavana” tässä tapauksessa) kuvissa. Flirty Fuchsia on oikeasti tosi puhdas, kirkas ja raikas neon-sävy, vaikka ainakin tässä kuvassa tuo näyttää enemmänkin siniseen taittavalta tavalliselta pinkiltä.

Neon-efektiä vahvistaa huomattavasti se, että kuivuttuaan lakka on täysin matta. Voisin kuvitella, että normi-kiiltävänä vaikutelma olisi vain ihan tavallinen pinkki, mutta mattapintaisena sävy näyttää heti jotenkin itsenäisemmältä ja haastavammalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tsekkasin Essien verkkosivuilta, että juuri tuota ”Flirty Fuchsia” -sävyä ei ole enää valikoimissa. Vastaavan sähäkän matta-neon-efektin saa kyllä ihan millä tahansa puhtaan neon-pinkillä kynsilakalla ja Matte Finish -päällyslakalla (löytyy ainakin Butterilta. Aikaisemmin tietääkseni myös Essiellä oli vastaava, mutta ainakaan nettisivuilta sitä ei enää löydy).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos ei oteta huomioon sitä, että kynsinauhani ovat (taas/edelleen) ihan järkyn kuivat, näyttävät kynnet sekä hauskan keväisiltä että sopivan diskreetisti pääsiäisteemaan matsaavilta! Nyt vaan on kysymys, että missä on mun Mignon-muna?

Ihanaa pääsiäistä ja pitkäperjantain iltaa kaikille Go 4 it vol. 2 -blogin lukijoille!


6 Responses to “Flirty Fuchsia”

 1. Avatar Emmi L. sanoo:

  Ihana väri! Mulla on kanssa ihan lempparein ollut Orlyn kirkkaan fuschianpinkki kynsilakka. Nyt oon alkanut säästelemään sitä, koska pelkään, että se loppuu :D

  • Minttu Minttu sanoo:

   No tuon Essien kanssa alkaa olla vähän sama juttu… Pakko säästellä vähän, koska sitä ei näköjään enää saa lisää!

 2. Avatar JonnaH. sanoo:

  Moikka Minttu,
  Luulen, että China Glazen Shocking Pink voisi olla aika lähellä tuota sävyä. :)

  China Glazea saa tilattua täältä: http://www.beautybay.com/nailcare/chinaglaze/shockingpink/

  Tässä sävy kynnellä: http://4.bp.blogspot.com/-Ec-MHrkcmHk/Te_TjRmcWvI/AAAAAAAAAmE/rilEkOFAgvM/s1600/DSC05006.JPG

  China Glazen Neon collectionista löytyy myös täysin neonpunainen lakka Hang Ten Toes: http://www.beautybay.com/nailcare/chinaglaze/hangtentoes/

  Toivottavasti löydät jonkun korvaavan tilalle, kun Essiestä aika jättää. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti vinkeistä JonnaH! Täytyykin tsekata nuo China Glazet tarkemmin. En ole aikaisemmin noita käyttänyt, mutta ovat varmaan ihan hyvälaatuisia?

 3. Avatar mirella sanoo:

  Ihana kirkas pinkki ! Valikoimastani löytyy 5-6 eri pinkkiä, mutta jotenkin en vaan osaa käyttää niitä kuin tosi harvoin. Tämän hetken suosikki Rimmelin kaunis punertavanliila :-) Mulla lakkoja n. 60 joten valinnanvaraa kyllä riittää ! :-D