Girls’ Night Out

lauantai 30. maaliskuun 2013

Tänään kokoonnutaan vanhojen kavereitten kanssa pitkästä aikaa. Luvassa on toisin sanoen hyvää ruokaa ja juomaa, paljon kikatusta ja ihanaa maailmanparannusta, jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Puhuttiin, että voitais poikkeuksellisesti yrittää päästä vähän ulkoilemaankin. Saa nyt nähdä, kuinka tuon kanssa käy… Yleensä aika vierähtää niin vilauksessa, kun päästään oikein kälätyksen vauhtiin, että kaupungille lähteminen ei enää jaksa innostaa.

Valkkasin illan asun kuitenkin sitä silmällä pitäen, että ehkä tässä vielä johonkin päädytään. Michael Korsin laukkua ei ole tullut vielä kovinkaan montaa kertaa ulkoilutettua, joten nyt on senkin aika päästä edes vähän näytille. Jakku pysyy kyllä visusti ihan normaalisti päällä, mutta en voinut vastustaa virallista jakku-olkapäillä-bloggari-posea. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • jakku, H&M
 • toppi, Forever21
 • farkut, Acne
 • nilkkurit, Ril’s
 • laukku, Michael Kors


4 Responses to “Girls’ Night Out”

 1. Avatar MouMou sanoo:

  UUH, hot mama! Ihana tyyli. :) <3

 2. Avatar Perhonen sanoo:

  Hieno kampaus tuossa toisessa kuvassa. Tulee kiusaus aloittaa taas otsatukan kasvatus pidemmäksi, vaikka se prosessi aika hanurista onkin, :P Näytät lisäksi kuvassa ihan Karkilta. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitti hurjasti Perhonen! Itse kärvistelen täällä juuri, kun on iskenyt niin kova himo leikata taas vähän otsista… Haha!