New in!

sunnuntai 31. maaliskuun 2013

Alan olla aika tyytyväinen kevätgarderobiini. Kenkäosasto kaipaa täydennystä, ja se aksenttilaukku taitaa olla vielä ”pakollinen” hankinta, mutta pukeutumispalapelin osaset alkavat olla muuten mielestäni ihan hyvin kasassa. Tavoitteenani kun on pukeutua kivasti ja vaihtelevasti, mutta pärjätä kuitenkin mahdollisimman pienellä määrällä kampetta.

Viimeisimmät hankintani ovat Åhlénsilta, heidän omaa mallistoaan. Jotkut klubipäivät sielläkin oli – ja kaikista tuon kyseisen malliston vaatteista sai 20 % alennuksen, joten pitihän se käyttää hyödyksi… Olin jo miettinyt etukäteen, että haluaisin jotain hauskaa pukeutumistani piristämään, enkä aina vaan pelkkää järkevää ja monikäyttöistä. Ostoskassiin päätyi hassun löllö matonkude-verkkoneule ja näyttäväprinttinen kynähame.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jostain syystä näyttää käyneen niin, että olen aika tiedostamatta kerännyt garderobiin tummansinisiä vaatteita. Väri ei ole oikein koskaan kuulunut lemppareihini ja oikeastaan farkkuja lukuunottamatta en muista varsinaisesti omistaneeni sinisiä asuja. Nyt kuitenkin tämä matonkudeneulepaita on ties kuinkamones sininen tai sinikuvioinen hankinta viimeajoilta. Hassua, mutta huomaan viihtyväni oikein hyvin sinisessä – vaikken nyt sentään taida julistaa sitä uudeksi mustakseni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihastuin puuvillaisen kynähameen printtiin jo mainoskuvat nähtyäni. Hiukan aloin empiä, kun sovitin tuota ja totesin, että pituus on melko haasteellinen juuri-polven-alle -mitta. Toisaalta olen ollut kallellaan vähän pidempiin helmoihin, mutta toisaalta oma peilikuva näyttää tuo hame päällä yllättävän kesyltä ja – lyhyeltä! No, järkeilin sitten, että sen verran luulisi entiseltä ompelijalta löytyvän puhtia, että saan tuon lyhennettyä, jos alkaa näyttää siltä, että pituus vaivaa liikaa.

Nyt on sitten hetkeksi aikaa vaateostokset hoidettu. Kesäksi ehkä tarvitsee jotakin, mutta se on sitten sen ajan kysymys, jos ne lämpöasteet ikinä tänne saapuvat. Tietty täydennystä voi tulla, jos saan aktivoitua kotiompelimoni toimintaan jossain vaiheessa, mutta siitä ei nyt voi oikein koskaan olla varma.


2 Responses to “New in!”

  1. Avatar Suvi sanoo:

    Kivoja hankintoja:)