Vetoketjukauluspaita meets printtikynähame

torstai 04. huhtikuun 2013

Tunnustan nyt tässä heti alkuunsa, että niin kovasti kuin leuhkinkin sillä, että ostan vain hyvin vähän ja hyvin harvoin uusia vaatteita, kyllä vain uusissa vaatteissa keekoilu on mukavaa!

Tänään yhdistin & Other Stories vetoketjukauluspaidan Åhlénsilta löytyneeseen polven alle ulottuvaan kynähameeseen. Kauluspaita on juuri niin ihana kuin ajattelinkin. Leikkaus toimii, kangas on kaunis ja hihansuiden vetoketjukoristeiden kolina työpöydän kulmaan ei tuntunut häiritsevän kollegoita. Paidan alle laitoin musta topin. Tuumasin, että kun se kuitenkin näkyy läpi, voi väri olla selkeästi poikkeava. Näitä kuvia katsellessa tulee mieleen, että vähän kevyemmän mallinen toppi olisi kyllä tainnut olla aika paljon raikkaampi. No, next time sitten.

Kynähameen printtikuviosta tykkään tosi paljon, mutta pituudesta en ole ihan varma. Näköjään sitä on niin tottunut polven yläpuolelle päättyviin helmoihin, että tällainen vain pikkuisen pidempi tuntuu heti vähän oudolta. Ehkä kuitenkin yritän antaa hameelle vielä uuden mahdollisuuden ennekuin tartun saksiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • kauluspaita, & Other Stories
 • toppi (alla), TopShop
 • hame, Å (Åhlénsin oma mallisto…)
 • kengät, Vagabond


6 Responses to “Vetoketjukauluspaita meets printtikynähame”

 1. Avatar JonnaH. sanoo:

  Tuo hame on mieletön! Ymmärrällä pähkäilysi tuon hameen helman pituuden kanssa. Itse katsoin ensin, että voi, kun se olisi vähän lyhyempi, kun silmä tottui ruudun tällä puolen, tuokin pituus alkoi näyttää kivalta. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Haavelin hiukan sellaisesta klassisesta Mad Men -siluetista tuon pitkän kynähameen kanssa. Vähän täytyy vielä sliipata yksityiskohtia, mutta uskon, että meistä tulee vielä kaverit!

 2. Avatar Niina sanoo:

  Edelleen tykkään tuosta paidasta ihan mielettömästi, tosi kaunis (eikä mikään tylsä kuten suurin osa valkoisista kauluspaidoista mun silmään tuppaan oleen).

  Mä taas jotenkin tykästyin tuohon helman mittaan, tekee kokonaisuudesta jotenkin hienostuneemman.. En oikeen tiedä onko toi hienostunutkaan ihan oikea sana, mut siis jotenkin vaan tykkään tuosta pitemmästä helmasta enemmän. Toi olis varmaan aivan ihana niiden sun Mary jane -korkkareiden kanssa :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Olet ihan oikeassa, että ne mun Mary-Janet voisi tehdä terää kokonaisuudelle! Mietin myös, että kunhan ilmat vähän lämpenevät, voisi ne mun vanhat nudet sandaalini toimia myös tosi hyvin..

 3. Avatar J sanoo:

  Asu näyttää hyvältä mutta niin näyttää tukkakin! Kiinnitin ihan ensimmäisenä huomiota ponnariin, joka näyttää jotenkin tosi siistiltä ja sofistikoituneelta mutta silti rennolta – ihana!