Pineapple Express

tiistai 23. huhtikuun 2013

Sain yhdeltä lukijaltani vinkin, että H&M:ltä löytyy mainioita täyspellavaisia t-paitoja. Teeppareitten suurkuluttajana ja materiaalinörttinä kiinnostuin tietty heti aiheesta. Vähän meni kyllä ohi, sillä ihan niitä peruspaitoja en ehtinyt löytämään, kun törmäsin huippusöpöön pellava-modaali (60 %/40 %) -versioon aiheesta. Ihastuin mahtavan tuntuisen materiaalin lisäksi hauskaan ananas-printtiin. Ihan niinkuin joku pörröpäinen älypäätyyppi pojottaisi paidassa!

Tajusin myös, että H&M:n Marni-mallistosta hankkimani korvikset sopivat ihan täydellisesti asuun. Huippu juttu, sillä koruja on tullut käytettyä ihan liian vähän siihen nähden, miten kovasti niistä tykkään.

Jotta kaikki ei matsaisi ihan liian kanssa yhteen, kiskoin jalkaani raksut Karhu-lenkkarit.

Tykkäsin asusta ja viihdyin se päällä oikein hyvin. Muutenkin oli huomattavasti eilistä onnistuneempi päivä – tosin siihen nyt ei olisi ihmeitä tarvittu. Taisin saada melkein yhden kehun töissä ja Karkki on vihdoin saanut itselleen opiskelijakämpän! Mukavien uutisten tiistai toisin sanoen!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • t-paita, H&M
 • jakku, frk
 • housut, frk
 • korvikset, Marni for H&M
 • sneakers, Karhu

 


6 Responses to “Pineapple Express”

 1. Avatar Suvi sanoo:

  Nuo korvikset on kyllä ihanat:)

 2. Avatar jenny sanoo:

  Tosi näppärä asu kyllä, näytät tosi hehkeältä! :) Ja makee toi teeppari, täytyy ehkä itsekin lähteä h&m:lle. Onko Karkki palaamassa takaisin Uppsalaan (muistelin että asui jossain vaiheessa siellä)? :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos tosi paljon!

   Juu, Karkki vaihtoi opiskelupaikkansa Uppsalasta Tukholman yliopistoon ja on nyt tässä välissä asustellut puolisen vuotta kotosalla. Nyt onneksi tärppäsi opiskelija-asunto, johon tyttö on hyvin tyytyväinen!

 3. Avatar Karoliina sanoo:

  Täyspellavaisia t-paitoja löytyy ainakin yksivärisenä Zarasta. Tukholmassa niitä katselin, kun kävin siellä alkukuusta, mutta en ostanut, kun olin niitä ehtinyt hankkia jo aikaisemmin.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ok – täytyypä käydä myös Zarasta tsekkaamassa. Tosin kyllä niitä yksivärisiä pitäisi Henkaltakin löytyä, en vaan sitten enää etsinyt, kun löysin tuon kivan ananas-paidan.