Kynähameen uusi tuleminen

keskiviikko 24. huhtikuun 2013

Ihan ensimmäisenä täytyy oikein ääneen tässä hämmästellä sitä, miten uskomattoman monta kaappiporilaista näköjään kuuluu ystävä- ja tuttavapiiriini. Ja tänään ne kaikki ovat päättäneet iki-tamperelaisen iloksi tulla sieltä kaapista ulos ja läiskähtää fb-seinälleni. Hyvä niille.

Ennenkuin päästään ruotimaan päivän asua, pitää vielä kertoa yksi supertärkeä asia: tapasin tänään ensimmäistä kertaa personal trainerini! Ja se oli aivan mielettömän siistiä!! Olen aivan älyttömän innoissani ja tekisi vaan mieleni mennä uudelleen salille (jos jalat vaan kantaisi tämän päivän rääkin jälkeen…) ja päästä siihen motivaatiota pursuilevaan myllytykseen! Niin kivaa!! Ja se PT oli aivan hillittömän kivan näköinen, reippaasti tatuoitu, sinisilmäinen, noin parikymppinen kundi. Kyllä siinä kuulkaas kikatutti vielä kotimatkallakin!

Noniin, siis se päivän asu. Tuntuu kaikkien illan Suurien Tunteiden jälkeen jotenkin maalliselta pikkuasialta, mutta kerrottakoon nyt kuitenkin, että olen päättänyt olla lyhentämättä tuota tänään päällä ollutta kynähametta. Se vaatii ehdottomasti kaverikseen korkeat korot ja muutenkin stailaus napakan neulepaidan kanssa on mielestäni onnistuneempi kuin esmes viimeksi. Kiva oli myöskin keksiä Sandin merinovillaiselle neulepaidalle käyttöä. Paita on mielestäni ihan hieno, mutta jotenkin en ymmärrä ajatusta lyhythihaisesta, korkeakauluksisesta villaneuleesta, vaikka se kaunis olisikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • neulepaita, Sand
 • hame, Å
 • nilkkurit, Ril’s
 • korvikset, Snö of Sweden

PS. Käykää nyt ihmeessä osallistumassa ihanaan titiMadam -arvontaan! Voittoja on jaossa peräti kolme, joten oddsit on aika mahtavat!


6 Responses to “Kynähameen uusi tuleminen”

 1. Avatar Laura sanoo:

  Heii, mielelläni kuulisin lisää sun pt-projektista. :) Varmaan muutenkin päivittelet välillä siitä, mut halusin vaan sanoa, että se kiinnostaa. :) Ehkä se oli toi sun kuvaus sun pt:stä mikä sen mielenkiinnon herätti. ;)

 2. Avatar JonnaH. sanoo:

  Pidän edelleen ihan hirmuisesti tuosta hameesta niinkuin ensimmäisellä kerralla kommentoin. Olet oikeassa korkeat korot tekevät tuosta vielä paremman!

 3. Avatar Marjukka sanoo:

  Vitsi, tuota PT:a minäkin olen miettinyt… Kynähame sopii sulle tosi hyvin. Mullakin on yksi, mutta en osaa yhtään olla siinä… : (

  • Minttu Minttu sanoo:

   Suosittelen testaamaan PT:a! Ihan ennenkokematon energia- ja tsemppi tulee kaupan päälle!