Wanted: värilliset peililasit

keskiviikko 24. huhtikuun 2013

Torstaina on taas (lue: vihdoin!) palkkapäivä. Kyllä sitä on vaihteeksi ehtinyt odottaakin… En ole tosiaankaan mikään shoppailija, mutta yhtä sun toista on kieltämättä ehtinyt kertyä hankintalistalle tiliä odotellessa. Ainakin ne nyt jo melkein pakkomielteeksi muodostuneet Dr. Martensit on pakko saada. 

Kampaajallakin pitäisi taas käydä. Ajattelin tehdä jotain, mitä en ole ikinä koskaan aikaisemmin tehnyt – mennä esimerkkivalokuvan kanssa leikattavaksi! Enkä minkä tahansa kuvan… Haluan nimittäin tismalleen samanlaiset otsahiukset kuin mitä Ainollakin on! Haha! Toivottavasti kampaaja (ja maailma) ymmärtää toiveeni..

Salakavalasti on jostain iskenyt myös ihan hillitön hinku saada värilliset peililasit! Ovat sitä sarjaa vaihteeksi, että ensin tuumasin, että ei vitsi vieköön, mikä karseen näköinen hullutustrendi ja että sopii varmaan, joo, jollekin muulle, mutta ei kyllä itselleni. No, tässä sitä taas ollaan… värillisiä, mieluiten sinisävyisiä, peililaseja himoamassa.

Victoria Beckham sunglasses

Aika lähellä täydellistä olisi Victoria Beckhamin Aviator-style peililasit. Tosin edukkaampiakin vaihtoehtoja löytyy takuuvarmasti, jos nyt saisi taas itsestään sen verran irti, että pääsisi tässäkin kuussa edes kerran kaupungille kirtelemään. Toinen vaihtoehto olisi nyt niin super-trendikkäät täyspyöreät aurinkolasit. Se olisi sikälikin kätevää, että sitten saisi hoidettua kaksi mitä suurella todennäköisyydellä aika lyhytikäistä trendiä ”hoidettua” yhdellä hankinnalla. Ja aviatorit olisi ehkä järkevintä hankkia vähän klassisempana versiona niin niistä olisi iloa pitkään.

Tätä menoa kun taas jatkan henkilökohtaisia ostoskehäpäätelmiäni, kyllästyn koko aiheeseen ja tuumaan olevani erittäin hyvissä ilman yksiäkään uusia aurinkolaseja. Haha!

Kuva: n-a-p


Comments are closed.