Ja – I will <3

sunnuntai 09. kesäkuun 2013

Olen viettänyt laiskanpulskeaa ukkossunnuntaita Madeleinen ja Chrisin hääkuviin ja -videoihin uppoutuen. Esmes täältä löytyy mukava viiden tunnin ”kooste”, jonka avulla pääsee aika hyvin mukaan tunnelmaan. Ensimmäisen puolen tunnin aikana ehdin jo vetistellä muutamaan otteeseen. Kyllä häät on aina ihan erityinen tapahtuma – vaikkei asianosaisia henkilökohtaisesti tuntisikaan. Otan myös takaisin kaikki väheksyvänsävyiset lausahdukseni sulhasesta, sillä näkeehän sen, vaikka silmät kiinni, miten mies ihailee ja palvoo Madeleinea.

Madeleine 1

Jo muutama päivä sitten selvisi, että Prinsessa Madeleinen hääpuvku on juhlapukutaituri Valentinon käsialaa. Upeat pitsit ovat Valentinon signature (punaisen värin lisäksi…), joten ei ole mitenkään hämmästyttävää, että pliseeratun silkin lisäksi juuri pitsi on puvun se juttu.

Ja onhan puku ihana. Tyttömäisempi kuin kruunuprinsessa Victorian – ja tietty enemmän Madeleinen oloinen. Olkapäät ovat protokollan mukaisesti peitetyt, hääkimppu perinteiden mukaisesti koottu pääosin valkoisista kuvista ja timangitiaraan kiinnitetty perintöhuntu.

Madeleine 2

Aivan käsittämättömän kaunis morsian! Aika monet täällä ovat kylläkin onnistuneet pahoittamaan mielensä, koska muotikiinnostuksestaan tunnettu prinsessa ei valinnut ruotsalaista suunnittelijaa hääpuvun tekijäksi. Tavallaan kyllä ymmärrän heitä, mutta toisaalta Madeleinen rooli ei ole ihan samanlainen kuin aikanaan kuningattareksi kohoavan sisarensa. Jolle siis ruotsalainen suunnittelijan valinta oli itsestäänselvyys.

Madeleine 3

Kaikki pahat puheet on peruttu!! Chris vaikuttaa oikein sympaattiselta ja hyvin hyvin rakastuneelta mieheltä! Toivon kovasti heille onnea ja iloa – vaikka juuri ilo heidän välillään tuntuu kuplivan ja virtaavan ihan luonnostaan.

Madeleine 4

Kruunuprinsessa Victoria aivan uskomattoman tyylikkäänä ruotsalaisen Fadi el Khouryn käsialaa olevassa puvussa. Ja niin suloinen pikkuinen Estelle!

Madeleine 5

Sulhasen äiti oli aikas merkillinen ilmestys ylipumpatuissa huulissaan ja paha kuningataräitipuoli-stailauksessaan…

Madeleine 6

Bileet jatkuivat Drottningholmin linnassa. Onneksi eilen oli niin mahtavan upea sää. Ihan täydellinen prinsessaunelmapäivä.

Madeleine 8

Victoria ja prinssi Daniel on tyylikäs ja vakuuttava pariskunta. Ilman heitä olisi varmasti kuningashuoneen vastustajien määrä huomattavasti suurempi…

Madeleine 9

Iltabileisiin Madde vaihtoi toisen mekon ja päästi hiukset vapaaksi. Aika tyttömäinen on tämänkin ballerinamittainen tyllihelmainen esitys vyötärön silkkiruusukkeineen.

Madeleine 10

Ihanat!

Seuraavaksi onkin sitten kai odotettavissa prinssihäät…

Kuvat: Scanpix, expressen.se ja aftonbladet.se


6 Responses to “Ja – I will <3”

 1. Avatar nimetön sanoo:

  huomasin heti eilen madeleinen puvun olevan hyvin samanlainen kuin oma kesäjuhlamekkoni, materiaalit,malli,herkkyys ja kauneus, kaikki <3 :) tuosta illan toisesta asusta haluan viälä nähdä parempaa kuvaa !

  • Minttu Minttu sanoo:

   Iltajuhla oli – niinkuin täkäläisessä mediassa selkeästi on painotettu – yksityinen, eli sieltä ei taida paljoa muita kuvia tulla kuin näitä rakeisia pararazzi-versioita. Madden iltajuhlamekko on Nina Riccin suunnittelema ja äiskä Silvialta lainassa.

 2. Avatar Annie sanoo:

  Ihan mielenkiinnosta, mikä oli suosikki mekkosi vierailla (jos siis Vickanin ihanaa mekkoa ei lasketa mukaan)? (: Omasta mielestäni Maryllä ja Mette-Maritilla oli aivan ihastuttavat mekot, mutta myös prinssi Edwardin Sophia-puolison mekko oli kaunis. Täällä kun ei pahemmin näytetty noita muiden vieraiden pukuja, enkä ole vielä kuvia kaivanut esiin niin en vielä muita ihanuuksia ole ehtinyt löytää. 8D

  Täysin samaa mieltä olen muuten tuosta Chrisin äidin ilkeäkuningataräitipuoli-lookista. Hirvittävä botoxhuulimuija, enkä voinut sille mitään, mutta ajattelin koko seremonian naikkosen myhäilevän kuinka hyviin naimisiin poikansa pääsi. Mutta sulhasen sisaret vaikuttivat oikein mukavan oloisilta, mitä nyt tv:n välityksellä sellaista voi edes sanoa. (:

  • Minttu Minttu sanoo:

   Maryn mekosta tykkäsin itsekin kovasti. Lisäksi aika monellakin oli todella kaunis hillityn nuden/hiekan/kaarnan -sävyinen kapealinjainen puku, joista tykkäsin kovasti. (Esmes Madden bestis Louise Gottlieb ja Maline Sommerlath kuvia löytyy täältä: http://www.svt.se/prinsessbrollopet/brollopsfesten-i-bilder).

   On kuulemma tuo Madden anoppi ollut itse neljä kertaa naimisissa, joten taitaa tietää, miltä tuntuu ”tehdä hyvät kaupat”. Haha!!

 3. Avatar Emmi L. sanoo:

  Radiossakin tehtiin pilaa Madden anopista :D Ja siitä kuinka Chrisin siskolla oli joku isoisäikäinen mies!

  Mutta siis Madden puku tai oikeastaan molemmat puvut oli tosi ihania :) Ihastelin äidin kanssa myös Victorian upeata pukua. Mielestäni myös Silvia oli onnistunut tosi hyvin puvun valinnassa!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Minttu Minttu sanoo:

   Totta – Silviaa en olekaan maininnut oleenkaan. Hänellä oli myös oikein kaunis ja tilaisuuteen sopiva asu. Ehkä se jäin mainitsematta siksi, että toisinaan hänellä on aika huikaisevan hienoja luomuksia (jotka tosin eivät sovi tyttären häihin…), joten tällainen kaunis ja hieno vaikuttaa hänellä helposti ”tavanomaiselta”.