Ensimmäinen aleostos

torstai 13. kesäkuun 2013

Olettekos huomanneet, että kesäalet ovat jo monessa paikassa alkaneet? Ihanaa, että välttämättä ei ole aivan täysin pakko rynniä kauppoihin tungeksimaan; nettiputiikeissa on ale ihan yhtälailla. Joskus alennusmyyntihaahuilu on ihan kivaa, mutta varsinkin silloin, kun pitää hankkia jotakin ihan oikeaan tarpeeseen, on kyllä mahtavaa, että punaiset prosentit löytyy myös online.

Kenkävarastossani ei ole tällähetkellä kuin yksi pari mustia sandaaleita – voitteko kuvitella! Kaiken lisäksi tuo ainokainen pari on mallia jättikorkea piikkikorko, mikä tekee niistä aika haasteelliset arkikengät. Olen jo pitkään tsiigaillut tarjontaa sillä silmällä ja tänään pistin tilauksen menemään Brandokselle.

Hakusessa oli siis simppelihköt mutta tukevan oloiset ahkeraan arkikäyttöön sopivat mustat sandaalit – mieluiten kiilapohjalla. Todella pitkään mietin Filippa K:n kivoja remmisandaaleja, joita pikkuisen himoitsin jo ensimmäisten sandaalikelien aikaan. Itsellenikin suureksi yllätykseksi päädyin kuitenkin Lacosten sandaaleihin!!

Lacoste sandaalit 1 Lacoste sandaalit 4

Aikoinaan kasarilla Lacosten krokotiilimerkki edusti sitä kaikkein äklöintä (ja eniten kopioitua) white-trash-brandipröystäilyä, mitä saattoi kuvitella. Niin tiukassa mielikuvat istuu, että melkein jätin omasta mielestäni aivan täydelliset sandaalit tilaamatta, koska ne on Lacosten.

Onneksi tulin järkiini ja sain tilauksen matkaan. Nyt vain odotellaan peukkuja pidellen, että sandaalit ovat juuri niin ihanat kuin kuvat antavat ymmärtää… Onneksi Brandoksen paketit tulevat yleensä aina todella nopeasti!

Kuvat: Brandos.se


4 Responses to “Ensimmäinen aleostos”

 1. Marjukka sanoo:

  Haa, mä olen katsonut juuri samoja! Mulla kävi tuollainen juttu Guessin kanssa, mutta sen kengät ovatkin ihania, naisellisia ja mageita, tosi hyviä jalassa… Ja aika hintavia. Aleja odotellessa!

  • Minttu sanoo:

   Joo, Guessin kanssa on vähän sama kuin Lacosten… Mielikuvat merkistä on sitä tasoa, että helpolla ei huomaa niitä helmiäkään, joita varsinkin kenkäosastolla on ihan usein. :)

 2. PauMau sanoo:

  Samaan kastiin kuuluu Benetton ja Kappa, mutta kyllä Lacoste taitaa olla ykköstilalla kasarikammotuksista puhuttaessa. Mulle myös yksittäiset sanat aiheuttavat sen no-no -fiiliksen, koska liittyvät niin tiukasti johnkin menneeseen mielikuvaan. Tällainen on esim. purkkarit, joka mun mielestä edelleen tarkoittaa niitä kaksivärisiä, valkopohjaisia kenkiä, joiden suuaukkoa reunusti nahkanauha :)