Sebastian VIP-Night

sunnuntai 30. kesäkuun 2013

Sebastian Professional on yllättävän tuntematon hiustuotesarja täällä Svennelässä. Siis, kun ottaa huomioon, että merkki on Suomessa hyvinkin suosittu ja monien ammattilaisten käyttämä.

Ilmeisesti Sebastian on kuitenkin päättänyt vakaasti iskostua myös ruotsalaisten tietoisuuteen. Olimme eilen Karkin kanssa heidän kaksi viikkoa Söderillä sijainneen pop up storen päättäjäispartyissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peetu oli samaisen Sebastian Pop Up Storen avajaisissa pari viikkoa sitten ja kertoi, että tapahtumassa sai laitattaa itsellensä kampauksen iltaa varten. Tosin siinä vaiheessa, kun Peetu ja Liz olivat saapuneet paikalle, oli jonot jo niin mahottomat, että koko illan kiintiö oli täynnä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siitä viisastuneena hyökkäsin ajoissa paikalle ja pienen odottelun jälkeen pääsin istahtamaan kampaamotuoliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jee – vähän kivaa – mun tukkaa laitetaan!!

Pienen jutustelun jälkeen hoksasimme, että kampaajalla ja Mintulla on yhteinen kieli. Vaasasta kotoisin oleva Nina on yksi Suomen Sebastianin kouluttajissa – ja tosiaan nyt nämä pari viikkoa Tukholmassa PR-hommissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kuva oli ihan pakko laittaa tänne, kun nuo takanani kammattavaksi jonottavat tytöt ovat niin jännittyneen näköisiä! Vakavaa puuhaa… Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karkki ei oikein osannut päättää, haluaisiko jonkun kampauksen vai ei. Ihanat aurinkolasit kuitenkin löytyivät ja juuri tismalleen oikean sävyisillä vaaleilla pokilla! Aurinkolasien takana häämöttää Karkin toinen löytö: megamageet statement-korvikset.

Kuumintahottia ruokarintamalla tällä hetkellä täällä on Food Trucks. Vietnamilaishenkisiä täytettyjä patonkeja tarjoileva Bun Bun on yksi ensimmäisistä Tukholmassa pyörivistä ruokarekoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bun Bun oli eilen parkkeerattu ihan meidän iloksemme, pitämään huolta, että Sebastianin vieraat saavat sisuksiinsa jotain kiinteääkin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karkin illan asu jäi kovasta tahtotilasta huolimatta ikuistamatta kunnolla. Tässä kuitenkin näkyy kauniin mekon elegantti selkäpuoli…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… ja tässä kuvassa puolestaan mekon etupuolta koristava upea epäsymmetrinen kukkaprintti näkyy melkein kokonaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aidon oloista (ja myös makuista!) chili-soosia ruokarekan vietnamilaispatonkeja vauhdittamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tosin ihan mukavasti näissä on potkua ilman ylimääräisiä lisukkeitakin. Ja voin kertoa, että makuelämys on aivan taivaallinen! Suosittelen ehdottomasti testaamaan, jos satutte törmäämään Bun Buniin Tukholmassa liikuskellessanne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Food Truck -poitsu pitää tilanteen hallinnassa!

Ja tässä nyt vihdoin vähän parempia kuvia Ninan loihtimasta kauniista palmikkokampauksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kauniit palmikot – eikö!? Sen sijaan tuo muu tukkareuhka näyttää kyllä ainakin tässä kuvassa taas harvinaisen söheröiseltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika taiteellinen päälaki! Kuva on vähän epätarkka, mutta yritin säätää siihen kaikilla (olemattomilla) taidoillani vähän terävyyttä. Kupoli ansaitsee mielestäni tulla esitellyksi ja tämä on tasan ainoa kuva tuosta vinkkelistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen hippiprinsessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta oli siis oikein hauska ja iloinen ilta! Hyvää musiikkia, pikkuisen shoppailua, kampaushemmottelua, hyvää ruokaa ja juomaa kivassa seurassa. Voisi sitä lauantai-iltansa huonomminkin viettää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja hei – lopuksi vielä Lakritspuck!


2 Responses to “Sebastian VIP-Night”

  1. Avatar Sr sanoo:

    Hieno kampaus, sopii kesään!

    Sämpylät on vietnamilaista fasfoodia eli banh mi -sämpylöitä. Aivan super hyvää! Sriratcha soosia taas saa suomestakin melkein jokaisesta marketista ja on oikein mainiota kamaa esim sotkettuna kermaviiliin tms. Tällästa ruokahifistelykommenttia siis :-)

    • Minttu Minttu sanoo:

      Ihanaa ruokahifistelyä! Itselleni tuo oli uusi tuttavavuus, mutta toivottavasti törmätään Food Truckin kanssa toistekin. Ja tuota kastiketta pitää ehdottomasti kurkistaa meidänkin ruokakaupasta! Olisikin mainiota, jos sitä löytyisi. Makeanimelästä thai-chilisoosista tuli vedettyä överit muutama vuosi sitten, mutta jokin perusmätön vauhdittaja olisi kyllä usein paikallaan.