First Look – Isabel Marant for H&M

keskiviikko 10. heinäkuun 2013

Rentoa, laskeutuvaa, boho-eleganttia ja helposti yhdisteltävää – sitähän taisin ennustaa ja toivoa Isabel Marantin H&M-malliston olevan. Bongasin netistä kuvan, jossa suunnittelija itse poseeraa yhdessä yhteistyömalliston outfitissä ja täytyy kyllä sanoa, että tämän perusteella taidan tiukentaa aika oleellisesti marant-shoppailubudjetin kartuttamiseen tarkoitettuja säästötoimia. Juuri tismalleen tuollaisia siistejä mutta rentoja, boheemeja mutta tyyylikkäitä vetimiä edelleenkin aika vajavainen työvaategarderobini suorastaan vaatii täydennyksekseen!

isabelmarant_hm_firstlook_02

Kuva on lähdetietojen perusteella alunperin H&M:n itsensä twitterin kautta julkistama, joten sikäli tämän postaaminen pitäisi olla ookoo. Jutun ja kuvan bongasin täältä.


Comments are closed.