Kesälomashoppailua

maanantai 15. heinäkuun 2013

Lomareissuni Tampereelle alkoi muutama päivä sitten herkullisesti, kun herätyskello (tai kaksi, jos totta puhutaan…) pärähti soimaan klo 3.30 aamulla. Pakkaushommat olin luonnollisesti aloitellut edellisenä iltana ”hyvissä ajoin”, joten matkaan lähdettiin reippailla kolmen ja puolen tunnin yöunilla.

Virkeysaste oli Arlandan lentokentälle saapuessani suoraan sanottuna varsin vaatimaton. Onnistuin esimerkiksi käyttämään tismalleen väärässä päässä terminaalia sijaitsevaa turvatarkastusta, mikä Tukholman kentän mittakaavassa tarkoittaa ihan reipasta vähintään vartin kävelymatkaa geitille. No, onneksi ei sentään ollut mikään tajuton kiire.

Jossain vaiheessa siinä käppäillessäni tajusin, että vastaan tulee ihmisiä tutunoloiset, houkuttelevan näköiset pinkkiraitaiset paperikassit kädessään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja aivan oikein! Victoria’s Secret on pystyttänyt pienen putiikin Arlandaan sitten viime lentomatkani. Pääosin parikymppisistä valtavia ostosmääriä kanniskelevista neitokaisista koostuva pitkälle kiemurteleva jono ei pelästyttänyt, vaan kävin kalastamassa itselleni kuuluisat pikkarit.

Ostosestoisen matka alkoi siis varsin lupaavasti. Ensimmäiset shoppailut oli suoritettu jo ennen maasta poistumista!

Tampereen shoppailut 2

No, perillä odottikin sitten tällainen yllätys. Matkalaukkuni oli haljennut pohjasta ja koko vekotin oli tietty käyttökelvoton. Hetken jo kauhistelin, että mahtaako uuden matkalaukun hankinta niellä koko matkabudjettini…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen verran uskalsin kuitenkin repäistä, että nappasin Sokokselta mukaani ehkä maailman suloisimman glitterilakan! Lumenen Natural Code -sarjan valloittava konfetti-ilotulitus on ihana nimeään myöten: sävy nro 60 Magic Dust!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika mahtavan hyvin on Lumenen glitterilakat käyneet kaupaksi… Saalistamani Magic Dust oli viimeinen lajiaan – eikä valikoimaa ollut enää muutenkaan paljoa jäljellä. Kannattaa siis käydä apajilla, jos hyvälaatuinen ja edullinen ihanuus kiinnostaa.

Tampereen shoppailut 5

Victoria’s Secretin pikkupöksyjä en ole vielä ehtinyt testailla. Tuo pitsinen one size malli on kuitenkin klassikko ja joustopitsi sellaista, joka kuulemma on täysin näkymätön tiukkojenkin asujen alla. Aivan mielettömän hienoa, jos se pitää paikkansa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä nyt sitten vielä kuvassa se pakkohankinta. Ihan konkurssiin en nyt sentään mennyt, mutta onhan se vähän kypsää kuluttaa matkabudjettia tavallaan turhalta tuntuviin asioihin. Edellinen matkalaukku, kun ei ollut kovinkaan vanha. Toisaalta tässä nähdään, että laatuun kannattaisi kyllä satsata… (mitä en kyllä tehnyt tälläkään kertaa – haha!).


4 Responses to “Kesälomashoppailua”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Teithän ilmoituksen lentoyhtiölle hajonneesta laukusta korvausta varten?

  • Avatar jensu sanoo:

   Sama kysymys tuli heti itselleni mieleen. Laukku kun ei varmaan ollut rikki ennen lentoa, vaan se on ilmeisesti pudonnut jossain vaiheessa lastausten yhteydessä…?

   • Minttu Minttu sanoo:

    Laukku oli ihan ehjä, kun laitoin sen koneeseen. Sen sijaan pyörät ovat aina olleet aika huonot, joten en heti kiinnittänyt huomiota siihen, että laukku ei oikein rullaa kunnolla.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Joo tein. Valitettavasti en huomannut halkeamaa ennenkuin Tampereella. Näyttää vähän siltä, että olisi pitänyt tehdä huomautus heti kentällä. Ystäväni kertoi aina tarkistavansa heti, että laukku on kunnossa. Itse en yleensä laita matkatavaroita ruumaan, joten tuollainen rutiini puuttuu ihan täysin.