Konfettikynnet

tiistai 16. heinäkuun 2013

Tiedetään, että tänään on tiistai ja ”Onnellisuutta metsästämässä” -postauksen aika. Tämä tiistai menee kuitenkin aika tarkkaan erilaisissa matkustusvälineissä istuskellessa (terveisiä vaan Norwegianin lentokoneesta tässä jossakin Helsingin ja Tukholman välillä, 10 km korkeudesta!), joten varsinainen metsästysjuttu tulee huomenna. Aika mageeta eniveis, että lentsikassa voi surffailla ihan tuosta vaan! Norwegianin wi-fi on kuitenkin sen verran hidas, että tein ihan oikein, kun latasin postauksen kuvat jo Helsingin kentällä. Ilmainen wi-fi sielläkin – on tää nykyään niin helppoa!

Tämän päivän aiheena on eilen esittelemäni uutukainen kosmetiikkalaukussani: Lumenen kertakaikkiaan aivan hillittömän kiva glitterilakka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isompia ja pienempiä, erivärisiä, kiiltäviä hileitä sisältäviä perustaltaan läpinäkyviä kynsilakkoja on toki näkynyt moilla muillakin merkeillä tällä sesongilla. Mielestäni Lumenen Natural Code -lakka peittoaa monet hipsterlakatkin kivan koostumuksensa ja ja täydellisen värikombinaationsa ansiosta.

Magic Dust -sävyn pikkuglitterit ovat hopeisia. Isot konfetti-hiutaleet ovat hopean, sinisen tai oranssin kiiltäviä. Voisiko olla täydellisempää komboa kesäkynsille?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Periaatteessa räväkkä kimmalluskynsilakka toimii ihan mainiosti myös keskenään. Halusin kuitenkin hiukan väriä alle ja – lucky me – sain lainata Tinnin kadehdittavan laajasta Kure Bazaar -valikoimasta kaunista pehmeän vaaleaa poltetun oranssin sävyä.

Konfettikynnet 3

Kure Bazaarin ”Hippie Chic” on ollut Tinnin tämän kesän suosikki – enkä yhtään ihmettele miksi. Sävy on hillityn sofistikoitunut, mutta aavistuksenomainen punaiseen taittava helmiäinen tuo jännää syvyyttä ilman, että kokonaisilme muuttuu liian hälyiseksi.

Mintun kynnet on (luonnollisestikin – haha!) kaukana sekä hillitystä että sofistikoituneesta…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarkemmassa tarkastelussa Lumenen Magic Dust -hiukkaset sulautuvat kuitenkin ihan kivasti ja iloisesti Kuren Hippie Chic -oranssiin. Ja kyllähän sitä kesälomalla on ihan ookoo vähän kimallella. (En kyllä lupaa ettenkö laittaisi tuota myös toimistolle… Haha)

Ah, nyt alamme laskeutua kohti Tukholmaa, joten hej så länge!


4 Responses to “Konfettikynnet”

 1. Avatar MRSQ sanoo:

  Ei jestas kuinka upeet kynnet!! :))

 2. Avatar Hottentotti sanoo:

  On niin hienot kynnet, että kauppareissulla koriin eksyi samainen Lumenen lakka ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tuo on kyllä niiin mahtava kesälakka! Ja kivoja nuo pienet edulliset putelit – ei tarvitse niin miettiä ja pohtia kuin joidenkin kalliimpien kanssa.