Lumene Time Freeze

lauantai 20. heinäkuun 2013

Sain jo joskus keväällä testattavakseni Lumenen uusia, aikuiselle iholle tarkoitettuja Time Freeze -voiteita ja seerumeita. Olen fanittanut vuosikausia lakka-aromista Vitamin C+ -sarjaa, joten odotukset puolukkaisen Tme Freezen kohdalla olivat todella korkealla.

Enkä onneksi joutunut pettymään! Raikas tuoteperhe sopii hyvin pohjoismaalaiselle perusiholleni, joka on nykyisin varsin kuiva ja ohut, mutta erityisesti tosi herkkä ärtymään milloin mistäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saamaani testipakettiin kuului kiinteyttävä päivävoide 15 aurinkosuojakertoimella, kiinteyttävä yövoide, kiinteyttävä pikakaunistaja -seerumi kasvoille sekä silmänympärysihon pikakaunistaja -seerumi.

Uutuussarjan pakkaukset noudattavat Lumenen tuttua linjaa. Purkit ja putelit ovat linjakkaan raikkaita ja käytännöllisiä, mutta suurempaa luksus-kerrointa etsivät päätyvät ehkä muihin tuotteisiin. Päivävoiteen testipakkauksen tekstipainatus oli tullut kahteen kertaan, mikä antaa huvittavan tekno-säväyksen purnukalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumene Time Freeze päivävoide sisältää – kuten koko sarja – suomalaista puolukkauutetta ja Skin Messenger Molecules -teknologiaa. Käytössä voide tuntuu mukavan raikkaalta ja itseasiassa yllättävänkin keveältä ja ”helppokäyttöiseltä” ollakseen kiinteyttävä anti-ageing -tuote. Päivävoidetta saa myös ilman aurinkosuojakerrointa, mikä onkin järkevää, jos tuotetta käyttää yhdessä esim. aurinkosuojan sisältävän BB-voiteen kanssa. Sen verran täyteläistä tämä Time Freeze -päivävoide on, että mielummin käytän sen kanssa Lumenen hitusen kuivempaa CC-voidetta kuin BB-versiota. Lumenen BB-voiteen alle kun en yleensä laita mitään päivävoidetta.

Lumene Time Freeze yövoide on mukavan ravitsevan oloinen käytössä. Ei liian paksu näin kesäkäyttöönkään, mutta uskoisin sen toimivan ihan loistavasti myös kuivemmilla talvikeleilläkin. Kiinteyttävä yövoide vahvistaa kuulemma ihon rakennetta yön aikana tukemalla ihon kiinteydestä huolehtivien kollageenin ja elastaanin tuotantoa. En tiedä johtuuko tuosta vai mistä, mutta ihan kuin hikoillen vietettyjen helleöiden jälkeiset aamutkaan eivät olisi olleet ihan niin järkkyjä tänä kesänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seerumeita on kaksi erilaista. Kasvoille tarkoitettua seerumia olen käyttänyt sekä päivävoiteen että yövoiteen alla. Silmänympäryksille tarkoitettu seerumi riittää mielestäni aivan mainiosti sellaisenaan – eli en ole käyttänyt erillistä silmänympärysvoidetta tuon kanssa.

Molempien seerumien koostumus on notkean miellyttävää ja tuoksu suhteellisen mieto. Kasvoseerumin tuoksu on hiukan voimakkaampi, mutta koska se ei ole lainkaan teollinen tai parfyymimäinen, ei hajuherkkä nenäni ärsyynny siitä ollenkaan. Itseasiassa tuoksu muistuttaa joitakin vuosia sitten testaamani superkalliin c-vitamiiniseerumin tuoksua (ei Lumenen), joten heti esimmäisellä käytöllä tuli sellainen olo, että tämän on pakko olla tehokasta!

Yleensä kiinteytysvoiteiden tulokset ovat nähtävissä vasta pidemmän yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Lumenen Time Freeze -seerumeitten koostumus on kuitenkin sellainen, että välittömästi tulee ihanasti vähän kiinteämpi olo! Täytyy toivoa, että vaikutus jää pysyväksi.

Ehdotonta plussaa on myös se, että herkästi ärtyvä ihoni on pysynyt siistinä koko testijakson ajan. Eli aktiivisesta toiminnallisuudestaan huolimatta Time Freezer -tuotteet eivät ärsytä herkkääkään ihoa. Ihan mahtava homma, sillä yleensä tuo on ollut itselleni aika suuri ongelma varsinkin pidempiaikaisessa käytössä.

Ainakin tiedän löytäneeni uuden suosikin kosmetiikkakaappiin.


Comments are closed.