Anna mulle tähtitaivas

keskiviikko 31. heinäkuu 2013

Eilisen feeling blue -tunnelma taisi vaikuttaa kynsilakkavalintaankin. Teoriassa olin ajatellut haluavani kunnon mehukkaanherkulliset kesähassut kynnet, mutta koska tällaiset päätökset tehdään aina intuitiivisesti ja fiiliksen mukaan, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin sininen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aina silloin tällöin yritän valita kynsilakkasävyn jotenkin järkevästi asuun/asusteisiin tai tilaisuuteen sopivaksi. Joitakin kertoja vuodessa saattaa erityistapauksissa se onnistuakin. Yleensä tilanne on kuitenkin se, että seison oman kynsilakkahyllyni edessä (tai tongin Peetun kynsilakkalaatikkoa…) ja jotenkin vain jokin sävy tuntuu oikeammalta kuin mikään muu. Fiiliksen mukaan kynsiin saattaa päätyä kesäpinkkiä keskellä talvea tai murrettuja syksyn sävyjä kevään olessa heleimmillään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puhdas farkunsininen yhdistettynä ihanimpaan glitterilakkaan evö, matsaa kuitenkin sesonkiin aika hyvin. Ehkä suurin ristiriita tai ero tuleekin siitä, että jotenkin ajattelin, että nyt laitetaan jotain oikein purukumipinkkiä, mutta sitten tuo sininen onnistui vain tuntumaan siltä ainoalta oikealta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pohjavärinä on siis Essien kaunis puhtaansininen sävy Mesmerize. Lakka on jo pari vuotta vanhaa (mutta edelleen erinomaisessa kunnossa!), enkä ole ihan varma saako tismalleen tuota samaa sävyä enää. Sinisiä tuntuu tosin löytyvän tosi hyvin monien merkkien valikoimista, joten ei luulisi vastaavan löytämisen olevan mikään isompi ongelma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päällysglitterinä on Tampereen Sokkarilta hankkimani Lumenen Natural Code -sarjan sävy 60 Macig Dust. Olen niiiin rakastunut tuohon kimalluslakkaan!! Tällä kertaa, sinistä taustaa vasten, nousevat nuo kullanoranssit konfettihituset ihan mahtavan hienosti esille. Tuntuu kuin kynsiin paistaisi aina vähän aurinko!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tai sitten näistä tulee mieleen tähtitaivas. Tähtitaivas, jossa tähtöset on pakattu tosi tiukkaan. Haha!


4 Responses to “Anna mulle tähtitaivas”

  1. Avatar JonnaH. sanoo:

    Kertakaikkisen ihanat!

  2. Avatar Anne sanoo:

    Täällä hehkutetaan myös samaista glitterilakkaa, toimii kivasti tumman lakan piristeenä.