2 x pinkit korkkarit !!

perjantai 02. elokuun 2013

Meille on tänään muuttanut kahdet uudet pinkit korkkarit – hieno päivä!!

Pinkit korkkarit 1

Tosin kummatkaan niistä ei saanut osoitteekseen Mintun garderobia…

Karkki ja Peetu ”eksyivät” tänään Rizzon aleen. Karkki juhli hienosti mennyttä hammaslääkärivisiittiä ja Peetu ensimmäistä varsinaista kesätyöpalkkaansa hankkimalla alesta täydellisen ihanat, herkullisen hulvattomat pinkit korot.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peetun pinkit ihanuudet ovat kiiltonahkaiset, nahkapohjaiset klassikkomalliset avokkaat. Ihan hyvä ostos, vaikka maailmalta flip-flopit jalassa palannut reppureissaaja olisi kyllä ehkä enemmänkin järkevien, arkisten käyttökenkien tarpeessa… No, samalta reissulta löytyi onneksi myös suloiset vaahtokarkinvihreät Converset. Ja ymmärrän kyllä erinomaisen hyvin, että tuollaisia herkkuja on vaikea vastustaa! Peetu myös väittää, että avokkaat ovat hyvät jalassa ja muutenkin mukavan tuntuiset, ja kun mallikin on tosiaan ihan klassinen, niin mikäs siinä sitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karkin pinkit korot ovat sävyltään aavistuksen intensiivisemmät, mokkanahkaiset peep-toet. Varpaiden alta löytyy noin sentin verran korokepohjaa, mikä tekee kengistä käytössä varmasti korkeasta korosta huolimatta mukavammat kuin ihan tasapohjaiset. Mokkanahka on aivan ihana siitä, että kaikki värit näyttävät niin syviltä ja hehkuvilta siinä. Miinuspuolena on tietty herkkyys ja alttius tahroille etc. käyttövaurioille. Juristiopiskelijan arkeen (tai oikeastaan juhlaan, mutta niinhän ei sanota…) kuuluu monenlaisia juhla- ja cocktail-tyyppistä pukeutumista vaativia tilaisuuksia, joten kivoille statement-koroille tulee takuuvarmasti paljon käyttöä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siskosten pinkit korkkarit -kerho! Tytöt totesivat itse, että molemmat kengät ovat kuin suoraan Barbien garderobista. Haha!

Nyt vain ihmetyttää, että missäs ne on ne Mintun pinkit korkkarit??


8 Responses to “2 x pinkit korkkarit !!”

 1. Avatar Susanna89 sanoo:

  Kivan väriset

 2. Avatar Helen sanoo:

  Ai, nuo kiiltonahkaiset on aivan ihanat! Tahtoo!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Elättelen täällä vähän toivoa, jos vaikka Peetu suostuisi joskus lainaamaan niitä… ;D

 3. Avatar Petra sanoo:

  Siis apua, aivan ihania! Tykkään tosi paljon, pitäisköhän käydä kiertelemässä missä olisi mun kenkä -kokoelman pinkit yksilöt..

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kai sitä joka naisella pitää olla pinkit korkkarit… Haha! (missähän ne mun olisi…?)

 4. Avatar elmeri sanoo:

  Hei Minttu. Mun piti tulla heti kertomaan, että löysin tänään niinkin yllätyksettömästä kaupasta kuin Prismasta Tapaksen vaaleanpunaiset avokkaat, samaa tyyliä kuin nuo kuvassa olevat kiiltävät, mutta minun ovat mattapintaiset. Hintaa kokonaiset 5 euroa! Mies kyllä kysyi, että mikä sulle on tullut, kun vaaleanpunaiset kengät ostit, mutta eihän miehet näitä ymmärrä…Blogisi on ihana, vaikka harvoin,todella harvoin kommentoin. On mukava lukea liki samanikäisen naisen ajatuksia, jotka ovat välillä hyvin samanlaisia kuin omani. Lämmintä elokuuta Sinulle!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hei Elmeri! Voi, miten hyvä tsägä sulla kävi!! Miehet ei tosiaankaan aina tajua näitä juttuja… Haha!

   Ja ihanaa, että tykkäät blogistani! Mitään kommentointipakkoa täällä ei ole, mutta kieltämättä on ihan mahtavaa saada vähän vastakaikua aina joskus. :)