Kyllä kestää – MINX

perjantai 16. elokuu 2013

Muistatteko, kun kävin laitattamassa varpaiden kynsiin Minx-foliot Tampereen reissullani? Silloin puhe oli, että kynnet kestävät hienoina jopa kuukauden.

Tänään siitä, kun kävin Kauneushoitola Beauty Putiikissa, on kulunut aika tasan tarkaan yksi kuukausi ja viikko. On siis erinomainen hetki katsoa, miltä kynnet näyttävät tällä hetkellä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan vastalaitetuilta nuo eivät todellakaan näytä, mutta mielestäni edelleenkin hämmästyttävän siisteiltä. Kynnet ovat toki kasvaneet, mutta varpaissa tuollainen siisti raja ei mielestäni haittaa. Muuten ainoa selkeä kulumajälki on oikeassa isovarpaassa. Sekään ei oikeasti näy juuri ollenkaan, kun on sandaalit jalassa.

Yhtään en ole kynsiäni varonut. Kesäohjelmaan on kuulunut runsaasti saunomista, uimista, paljasjaloin kallioilla hyppelyä ja rantahietikossa maleskelua. Kaikki asioita, jotka eivät todellakaan ole omiaan pitkittämään kynsifolioiden pysyvyyttä. Silti nuo ovat ihan ookoo kunnossa edelleen. Täytyy sanoa, että olen aivan myyty!

Jos olet yhtä vakuuttunut, haluan muistuttaa, että vielä tämän kuun loppuun asti Go 4 it vol. 2 -blogin lukijoille on Minxit varpaisiin vain 50 € (normaali hinta 60 €) Beauty Putiikissa!! Kerro aikaa varatessa, että olet Go 4 it vol. 2 -blogin lukija. Beauty Putiikin yhteystiedot: yhteydenottolomake, osoite: Rautatienkatu 22, 33100 Tampere, puhelin: 050 3755 395


2 Responses to “Kyllä kestää – MINX”

  1. Avatar JonnaH. sanoo:

    No huh, ovat olleet kyllä tajuttoman pysyvät!

    • Minttu Minttu sanoo:

      No eikö olekin! Ihan siksi oli pakko laittaa kuva tänne, koska usein ”kestää kuukauden” tarkoittaa ”kestää tosi kauan mutta ei kai nyt kukaan oleta, että oikeesti kuukautta…”. Näiden kohdalla kuukausi on oikeasti kuukausi ja vähän päällekin!