Pisara sitruunaa

tiistai 27. elokuun 2013

Arvatkaas mitä – mulla on taas ihan hirmu kiire! Istun tässä kotosalla hiukset märkinä ja kylpytakki päällä – ja ensimmäinen näytös alkaa jo puolentoistatunnin päästä. Housutkin pitäisi vielä silittää. Niin, että *yllättäen* taitaa taas tulla vähän hoppu. Haha!

Ensimmäinen muotiviikkopäivä meni oikein hienosti. Täällä on superupea kesäkeli, mikä tietty lisää fiilistä vielä enemmän. Palaan näytöksiin vielä tarkemmin, mutta eilisen yleisvaikutelma oli hyvin klassinen – jopa varovainen – ihan kautta linjan. Värejä ei näkynyt oikeastaan yhdelläkään suunnittelijalla, vain pieniä pilkahduksia haaleaa korallia kaiken valkoisen, luonnonvalkoisen, harmaan, teräksen, grafiitin ja mustan seassa…

Siinä mielessä eilinen asuni oli suorastaan järkyn räiskyvän värikäs!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • t-paita, Primark
  • hame, Mintun ompelimosta
  • kengät, Charles Jourdan
  • laukku, Marc by Marc Jacobs
  • aurinkolasit, Polaroid
  • kaulakoru, Marni for H&M

PS. Ajantasaista muotiviikkohömppää löytyy Instagram-tililtäni: minnapaakkulainen


Kirjoittanut Minttu KLO 10:31 Kommentit pois päältä artikkelissa Pisara sitruunaa

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.