Kuosiöverit

keskiviikko 28. elokuu 2013

Eilisen muotiviikkoasuni ”jujuna” oli erilaisten kuosien yhdistely. Tiedän kyllä, että muodin ammattilaiset pukeutuvat virallisesti vain mustaan – haha! Jostain syystä oli kuitenkin sellainen olo, että nyt pistetään ihan överiksi: Viihdyin oikein mainiosti sekametelisopassani. Ja jos totta puhutaan – tietty mukavuus on ihan must, jos aikoo jaksaa koko pitkän päivän näytöshässäkkää. Kyllä ne superfashionistatkin vaihtavat ballerinoihin heti, kun street style -kuvaajien sulkijat pitävät taukoa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • jakku, H&M
  • housut, Mintun ompelimosta
  • huivi, By Malene Birger
  • t-paita, Katherine E Hamnet
  • laukku, Filippa K
  • sandaalit, Moheda


Kirjoittanut Minttu KLO 19:51 Kommentit pois päältä artikkelissa Kuosiöverit

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.