Peetu @ MBFW Stockholm

torstai 29. elokuu 2013

Eilen oli virallinen päätöspäivä muotiviikolle. Tosin tänään on ”Fashion Night” – mikä tarkoittaa kaikenlaisia kivoja bileitä ja häppeningejä. Monet niistä on avoinna ihan kaikelle kansalle, joten jos satut liikkumaan täälläpäin, kannattaa kuikuilla Biblioteksgatanin ja Sture Gallerian -kulmilla olevien putiikkien tapahtumatarjonta. Edellisinä vuosina ainakin on ollut avokätistä skumppatarjoilua, hyviä tarjouksia, musiikkia, meikkausta, ja goodie-bagejä ostosten tekijöille.

Minttu on taas lievästi solmussa oman aikaoptimistisuutensa kanssa. Pari työhommaa pitäisi vielä saada tänään pois käsistä, pakata Kosin reissua varten (en ole vielä aloittanutkaan – ja lähtö on ensi yönä) ja käydä kilistämässä Tillskärarakademin 100 v -juhlissa. Kello on kohta puoli neljä iltapäivällä ja kaikki on totaalisesti vaiheessa. Mut eiköhän tää taas tästä jotenkin lutviudu.

Peetu oli eilen illalla mukana muotiviikon päätöshuipennuksessa – eli Tiger of Swedenin näytöksessä ja sitä seuraavissa loppubileissä. Neidon asu oli ihana yhdistelmä vanhaa ja uutta, romanttista ja coolia. Mintun kukallinen sifonkipaita on ollut tänä kesänä taas ihan tehokäytössä – ja kyllä – paita on lähdössä myös Kosille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • sifonkipaita, (Mintun) Next
  • farkkuhame, Monki
  • kengät, Rizzo
  • laukku, Thaimaan tuliainen
  • kaulakoru, saatu blogin kautta (ehkä Glitter??)
  • kisusormus, Monki
  • pepsodentinvihreä kynsilakka, Maybelline (sävy 214)

 

 

 


Kirjoittanut Minttu KLO 16:35 Kommentit pois päältä artikkelissa Peetu @ MBFW Stockholm

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.