Maria Nilsdotter – särmää ja asennetta kauniissa paketissa

maanantai 09. syyskuun 2013

Ette ikinä arvaa, mitä olen tehnyt koko illan. Hävettää melkein…

Eilinen päivä meni aivan hyväntekeväisyydelle – tässä tapauksessa tosin itseni hyväntekeväisyydelle. Tukholmassa oli käsittämättömät 24,9 astetta lämmintä (virallisten mittausten mukaan!), joten häilyin jossain epämääräisessä ”kesäloma-on-loppunut-mutta-kesä-jatkuu-vaikka-on-syyskuu” -kuplassa. En oikein saanut mitään tehtyä, kun piti nauttia vielä viimeisestä lämmöstä ja auringosta, vaikka hiukan huonolla omatunnolla. Ihmeellinen on ihmisen työ- ja reippausmoraali. Viikko lomailua pitäisi riittää, sen jälkeen pitäisi kotona taas painaa hommien kanssa kuin pieni orava – muuten iskee morkkis. No, tiskasin sentään! Haha!

Peetu tuli illalla kotiin Helsingin reissultansa juuri sopivasti, että ehdittiin katsoa Vampire Diariesin nelossesongin kaksi viimeistä jaksoa.

Ja nyt voidaan palata varovaisin askelin siihen, mitä olen tehnyt koko illan. Olen kahlannut YouTubesta löytyviä vanhoja Vampire Diaries -jaksoja ja katsonut Comic Conissa julkistetun vitossesongin kymmenminuuttisen tiiserinkin jo varmaan viisi kertaa. En tunne itseäni kovinkaan aikuiseksi. Haha! Harmittaa sekin, että Damonin ja Elenan siviilihahmojen suhteen on ilmoitettu päättyneen (eikä ne istunut Comic Conissa vierekkäin…), mutta toivon vilpittömästi, että tämä on heillä vain ohimenevä kriisi.

Tiedostan kyllä, että moiseen älyviihteeseen uppoutuminen tuntikausiksi kertoo jotain minun ja todellisuuden välisestä suhteesta. Sanotaanko näin, että juuri tänään suhde on pienellä törmäyskurssilla, mutta myötä- ja vastamäet kuuluvat kaikkiin pitkiin suhteisiin, joten uskon, että huomenna kaikki on paremmin. :D

Viimeisen Ian Somerhalder -haastatteluvideon jälkeen aloin selailla valokuvakansiotani – ja törmäsin Tukholman muotiviikoilla kuvaamiini Maria Nilsdotterin suunnittelemiin koruihin. En tiedä johtuuko tämänpäiväisestä fiiliksestäni, mutta nyt tuntuu, että haluaisin ne kaikki! Pikkusen samoilla linjoilla taisin kyllä olla muotiviikkojenkin aikaan, koska koneeltani löytyi noin 200 näyttelyssä otettua kuvaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Maria Nilsdotter 2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Maria Nilsdotter 5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan kaikki korut eivät tietenkään ole aivan yhtä vampyyrihenkisiä, mutta voisin kyllä hyvin kuvitella sormeeni sormuksen, jossa petohampaat purevat hienoa vihreää kiveä!

Ja jos joku on yhtä onneton nörtti kuin allekirjoittanut, tässä on linkki puolen tunnin videoon Comic Conissa järjestetystä sesonki vitosen pressitilaisuudesta. Minttu taitaa olla tukevien yöunien tarpeessa… haha!


Comments are closed.