Live and Let Die

tiistai 10. syyskuun 2013

Todellisuuden ja Mintun suhde on ollut tänään jo huomattavasti vähemmän pingottunut kuin eilen. Pientä kitkaa on silti aiheuttanut esmes iltapäivälle osunut mammografi-aika. Kysymyksessä oli ihan random-tarkastus, mutta jotenkin sitä vaan alkaa kelata kaikenlaisia elämän ja kuoleman kysymyksiä, kun joutuu kohdakkain sairaala-hajujen ja syöpäseulonnan kanssa.

Olen siis toisin sanoen jatkanut eilistä todellisuuspakoiluani mm. stalkkaamalla instagramista kaikki @iansomerhalder ja @ninadobrev -tunnuksien kuvat sekä muodostamalla (täydellisen vedenpitävän) teorian siitä, miksi tuo täydellisen oloinen pari on päätynyt eroon. Puolustuksekseni sanottakoon, että jotain sitä on tehtävä, kun sairaalan odotushuoneessa vierähtää vartin sijaan 45 min.

Todellisuudestakin on tullut nautittua. No worries. Syksyn reippailutsemppikausi korkkautui tunti kakskytminuuttia pitkällä lenkillä, joka tosin sisälsi enemmän kävelyä kuin juoksua. Mutta kuitenkin. Lenkkini aikana Peetu oli palannut kotiin vuorokauden mittaiselta Cinderella-komennukseltaan ja sain houkuteltua tytön vielä iltauinnille. Oli aivan ihanaa, eikä vesi tuntunut ollenkaan niin kylmältä kuin mitä lämpömittarin 16 astetta väittivät.

Todellisuuspakoiluteemaan sopivasti lakkasin kynteni OPI:n James Bond -juhlavuodelle lanseeratun Skyfall -sävysarjan Live and Let Die -värillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika hassua muuten, että Nelly.comissa Live and Let Die -sävy luokitellaan tummanharmaaksi. Itse sanoisin, että tuo on jännästi kultahileellä taitettu tummanvihreä preussinsinisellä pohjalla. Omasta mielestäni oikein hyvä väri tähän intiaanikesän aurinkoon, lämpöön ja edelleen yllättävään vihreyteen. Ei synkkä eikä liian mausteinen, mutta jo sadonkorjuuaikoja enteilevä vihreä.

Alla erinomaiseksi havaittu Mavalan base coat, niinkuin aina.


4 Responses to “Live and Let Die”

 1. Avatar JonnaH. sanoo:

  Yksi omista suosikki lakoista ja tämä ei todellakaan ole harmaata nähnytkään! Tummanvihreä kultaisella kimalteella, tummassa valossa jopa mustanvihreä. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Juuri näin! Itse olen vielä havaitsevinani pienen vihertävänsinisen pohjavireen… Mutta en todellakaan tummanharmaata!

 2. Avatar Emmi L. sanoo:

  Wau! Ihana syksyinen kynsilakka :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com