Zara Home Tukholmaan!

sunnuntai 15. syyskuun 2013

Karkin eiliset tuparit taisivat toimia jonkinlaisena katalysaattorina tai inspiraation lähteenä, sillä huomaan tänään pyöritelleeni alitajunnassani kaikenlaisia sisustus- ja kodinparannusajatuksia. Mitkään suurisuuntaiset remontit eivät ole ajankohtaisia vielä toistaiseksi, mutta pientä säätöä olisi kiva tehdä näin syksyn alussa. On vähän sellainen tunne, että nyt kun koko mielettömän upea kesä on tullut vietettyä enemmän tai vähemmän ulkona, vähintäänkin partsilla, olisi kiva uudistaa vähän kotia, kun on ”sisäänmuuttamisen” aika.

En ole mikään suurenmoisen lahjakas sisustusekspertti – toisin kuin Karkki, joka on lyhyessä ajassa ja lähes olemattomalla budjetilla loihtinut pienestä opiskelijakämpästään oikein viihtyisän ja kauniin pikkuisen kodin. Tiedän kyllä suunnilleen, mistä tykkään ja kodinsisustuksen tärkein ohjenuora itselleni on mukavuus ja viihtyvyys. Ruokapöydän ympärille pitää saada istutettua isompikin lauma ja kaikille halukkaille on löydyttävä löhöpaikka True Blood -maratonin osuessa ohjelmaan.

Tavallaan arvostan kovasti tyylikkäitä, elegantteja, pelkistetysti sisustettuja koteja. Meillä kuitenkin asiat on aina vähän sinnepäin ja hurlumhei. Turhanaikainen kurinalaisuus ei houkuttele ja jos nyt ollaan ihan rehellisiä, sisustus-Mintun sisältä taitaa löytyä varsinainen romantikko.

Zara Home Stockholm 1

Sikäli siis aivan timangia, että Zara Home avaa putiikin Tukholmaan. En nyt voi väittää, että olisin mikään stereotyyppinen Zara Home -sisustaja, mutta juuri tuon tyylisestä, pikkuisen välimerellisen runsaasta, maanläheisen romanttisesta, nonchalantin kodikkaasta maustesekoituksesta tykkään kovasti oman perus-Lundia/Ikea -sisustukseni mausteeksi.

Tietojeni mukaan avajaispäivä on 20. syyskuuta ja sijainti cityssä keskellä parasta shoppailualuetta osoitteessa Birger Jarlsgatan 15. Putiikin valkoimissa tulee olemaan kaikki sisustusjutut, tekstiilit, koriste-esineet, astiat, ruokailuvälineet ja lasten Zara Home Kids.

Zara Home Stockholm 2 Zara Home Stockholm 3 Zara Home Stockholm 4 Zara Home Stockholm 5 Zara Home Stockholm 6 Zara Home Stockholm 7

Tuollaista ihanaa kylppäriä, johon mahtuu vapaasti sijoitettava kylpyamme ja josta on korkeat ikkunat ulos, ei taida kuitenkaan löytyä Zara Home -putiikin valikoimista… Ehkä kivalta tuoksuvat käsisaippuat ajavat saman asian?

Kuvat: Zara Home ja Ellos


2 Responses to “Zara Home Tukholmaan!”

  1. Avatar Emmi L. sanoo:

    Oi vitsi mikä uutinen! Mun lempparein huonetuoksu on loppumassa ja juuri pähkäilin, että mistähän saisin sitä lisää, mutta tää tuli kyllä niin sopivasti ettei tarvitse Tukholmaa kauemmaksi lähteä sitä metsästämään!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com